(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİZE VEDA..!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya, öğretmen eşi ile birlikte bağlı bulunduğu sendikadan istifa ettiğini duyurdu.

Sarıkaya, sosyal hesabından “Bize veda” başlığı ile duyurduğu istifa açıklamasında, Şırnak’ta görev yaptığı yıllarda, ‘Üstadım’ olarak nitelendirdiği Cizre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'de Okul Müdürü Osman Aşkın’ın, Eğitim Bir Sen’in teşkilatı olmadığını, üye bulamadığını bu nedenle kendisini ve eşini kurucu üye olarak kaydettiğini hatırlattı.

Bu talep üzerine sendikaya ‘gözümü kırpmadan’ diyerek üye olduğunu belirten Sarıkaya, şunları kaydetti:

“Yılı tam hatırlamıyorum ama yıllar önce Şırnak ta Osman Aşkın üstadım, ‘Eğitim Bir Sen'in teşkilatı yok eşin ve seni kurucu üye olarak kaydediyorum çünkü üye bulamıyorum’ dedi. Gözümü kırpmadan üye oldum, formları ve gerekli defterleri vs. evine götürerek bana doldurttu. Aradan uzun zaman geçti detayları hatırlamıyorum; kendisini de etiketledim yalan yazıyorsun da diye bilir. Gerekli açıklamaları da yapar isterse…Dürüst adamdır... Dönemin Şırnak İl Eğitim Bir Sen Başkanı Osman Aşkın....  Gel zaman, git zaman; tayinim 2007’nin yaz sezonunda Zonguldak/Ereğli Dedeler Köyüne çıktı. Hiç karşılık beklemeden burada da üye çalışmalarına köy köy, okul okul gezerek (kırsalda) çok emek verdim. Ama öyle bir zaman geldi ki, bana yapılanları tüm eğitim camiası gördü. Bu nedenle yaklaşık 20 yıldır emek verdiğim, içerisinde bulunduğum ve hizmetlere her çağırıldığımda isteyerek ve bilerek koştuğum, bununla da hiç gocunmadığım, sevdiğim Eğitim Bir Sen sendikamdan eşim ve ben, Pazartesi (18 Ekim) gönül bağlarımızı çeşitli nedenlerden dolayı ayırıyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

16.10.2021 16:55:19

Bu haber 1589 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.433

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri