(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZEVKİNİ ÇIKARDI!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Halil Posbıyık, Uluslararası Hemsball Federasyonu Eğitici Eğitmeni Kaan Alkan’ın ziyaret ettiğini bildirdi.

Posbıyık, sosyal hesabındaki paylaşımında, şunları kaydetti:

“Uluslararası Hemsball Federasyonu Eğitici Eğitmeni Kaan Alkan, İl Temsilcileri Koordinatörü İslam Balıkçı ve Hemsball Zonguldak İl Temsilcisi 2. Kademe Antrenörü Burak Emrah Yapıcı’yla son derece sportif bir buluşmamız oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yerli ve Milli sporumuz Hemsball’ı tanıttılar ve federasyon çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Birlikte oynadık; çok keyifliydi. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

HEMSBALL NASIL OYNANIR?

Hemsball oyununda amaç; topu hedef tahtası üzerindeki çemberin içine çarptırıp, rakip oyuncunun alanında yere değmesini sağlamak ve rakibin aynı amaca ulaşmasını engellemektir. Oyun başlamadan kura atışı yapılır. Kurayı kaybeden sporcu servis atışı ile oyuna başlar. Servis atan oyuncu, topu çemberin içine çarptırıp rakip alana gönderir. Hedef tahtasından seken top rakibin önünde bulunan şeridi geçmek zorundadır. Kendi alanında topu karşılayan oyuncu ise topu yere düşürmeden tutmalıdır. Eğer topu tutmayı başaramazsa rakip bir sayı kazanır. Oyuna sayı kazanan oyuncunun servis atışı ile devam edilir. 12 sayılık 3 set üzerinden oynanan Hemsball’da skorda 11-11 eşitlik olursa set uzar ve aradaki fark 2 sayı olana kadar devam eder. Setlerin çoğunluğunu alan oyuncu maçı kazanır.




Bu sayfayı yazdır

15.10.2021 17:24:45

Bu haber 779 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.012

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri