(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MESLEK ÜZERİNE KONUŞULDU...

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği’ni (ERMED) ziyaret etti.

Haber Hayat’ta gerçekleştirilen ziyarette konuşan Vali Tutulmaz, medyanın yasama, yürütme ve yargıdan sonra 4. Kuvvet olarak sıfatlandırıldığını söyledi.

Valilik olarak kurdukları sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen tüm etkinliklerden haberdar edildiklerini hatırlatan Tutulmaz, “önümüzdeki aylarda çıkacak sosyal medya yasasının önemsiyoruz. Hep birlikte yeni çıkacak medya yasasını bekliyoruz. Umarız hem kamu için hem de gazetecilik mesleği için faydalı olur” dedi.

Gazetecilerin pandemi sürecini sorduğu Vali Tutulmaz, Zonguldak’ta son bir ayda ölen vatandaşların yaş ortalamasının 74 ile 76 arasında olduğunu ifade etti ve “bu vatandaşlarımızın yüzde 95’inde kronik rahatsızlık bulunuyordu. Aşı bu süreçte hastalığın hafif seyretmesi açısından çok önemli. Mutlaka vatandaşlarımızın aşılarını olmaları gerekiyor. Zonguldak’ta aşılamada iyiyiz ama daha iyi de olabiliriz. İller arasında 15’inci sıradayız” diye konuştu.

ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü’de, Vali Tutulmaz’ın iade ziyaretinden memnunluk duyduklarını dile getirirken, Derneği kuruluş amaçlarını tekrarladı, yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

 Toplantıda yer alan Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı da, gazetecilerin sorusu üzerine ilçede kurulması planlanan Üniversite Kampüsüne ilişkin son gelişmeleri aktarırken, “1 ay içinde temelini atmaya hazır hale getireceğiz” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarete Vali Tutulmaz ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

Ziyarette; ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Dernek Sekreteri Sabriye Aşır, yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aksakal, Denetim Kurulu Üyeleri Arzu Tekin ile Fahrettin Özaydın, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Alas hazır bulundular.




Bu sayfayı yazdır

11.10.2021 18:04:56

Bu haber 380 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.350

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri