(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DÖRTYOL VE OSMANİYE'YE...

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’in, bazı TSO’lara ziyarette bulunduğu bildirildi.

Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre Keleş, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle Hatay’ın Dörtyol İlçesi TSO ve aynı zamanda ‘Kardeş Oda’ konumundaki Osmaniye TSO’yu ziyaret etti.

Keleş, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Hatay Dörtyol TSO ve Osmaniye TSO Yönetimi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde son derece misafirperver ve sıcak bir ilgi ile karşılandık. Her iki Oda’nın yöneticileri tarafından hazırlanan program çerçevesinde ziyaretlerimiz sürdürdü. Program kapsamında Payas Belediye Başkanı Bekir Alan ve Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de ziyaret edilerek bölge ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Bölgedeki Demir Çelik Sektörünün önde gelen firmalarını yerinde ziyaret ettik, yapılan çalışmaları ve üretilen ürünleri yakından inceledik; firma yetkililerinden de bilgiler aldık.
2 bölge de aynı ekosistem içerisinde yer alıyor. Sanayi olarak benzerliğimiz çok. Ekonomimizin bu kadar benzerlik göstermesi karşılıklı ticaretin gelişmesi için son derece önemli. Bu ziyaretimizin ardından ilişkilerimizi daha da artırarak kendi bölgelerimize katacağımız faydalar üzerinde yoğunlaşacağız. Ziyaret hem Kdz. Ereğli hem de ziyaret edilen ilçeler açısından çok verimli ve faydalı geçti. Ziyaret vesilesiyle TSO Başkanlarımıza, Belediye başkanlarımıza ve incelemelerde bulunduğumuz tesislerin yöneticilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.”

Ereğli TSO yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’in ziyaretlerinde; Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk ve Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ereğli TSO Genel Sekreteri  Gündüz Acar yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

5.10.2021 10:39:06

Bu haber 466 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.490

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri