(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEMİR’E GİRMENİN MUTLULUĞU

KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Sedat Temel (19), ilçede kurulu Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları’na (ERDEMİR) iş başı yapacağına yönelik çağrı gelmesiyle büyük mutluluk yaşadığını bildirdi.

ERDEMİR’in işe alım yapacağı duyurusunun ardından şirkete başvuruda bulunan Temel müjdeli haberi Dedesini getirdikleri hastane önünde aldı. Başvurusundan sonra herhangi bir haber gelmemesi üzerine kazandığı Bolu İzzet Baysal Üniversitesi İtfaiyecilik Bölümünde okumak üzere  hazırlıklarını tamamladı.

Bolu’ya gitmek üzere ilçeden ayrılmadan, sağlık kontrolü için kontrolü için hastaneye giden dedesi ile vedalaşmaya gelen Sedat Temel, hastane önünde çalan telefonundan ‘Erdemir’de İşe Başlayacağı yönünde bilgi aldı.

Müjdeli haberi dedesine ve ailesine veren Sedat Temel, “Bugün sabah ağlayarak uyandım. Rüyamda hiçbir işim rast gitmiyordu. Bir numara aramış. Üniversiteye gitmek için hazırlık yapıyordum. Numaraya geri döndüm. Baktım ERDEMİR’den aramışlar. Sağlık muayenesine çağırdılar” dedi.

Sedat Temel’in ailesi konuşmasının ardından çocuklarına sarılarak müjdeli haberi kutladılar. Sedat Temel sevinicini dedesi ile kutlarken, dedesi de işi ile ilgili nasihatlerde bulundu.

 




Bu sayfayı yazdır

4.10.2021 15:25:09

Bu haber 4345 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.546

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri