(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TESLİMAT KAVAKLIK’TA YAPILDI

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) TAŞ’ın, ilçedeki okullara dezenfektan desteğinde bulunduğu bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Erdemir, Karadeniz Ereğli’ye karşı sorumluluklarını yerine getirmeye devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda, okullarda yüz yüze eğitime başlanmasıyla birlikte öğrenci ve öğretmenlerin sağlığının korunmasının amaçlandığı anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Bu doğrultuda toplamda 19 bin 350 adet dezenfektan Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa tarafından, bölgedeki 93 okula dağıtılması için 9 Eylül 2021 Perşembe günü Kavaklık İlkokulu’nda gerçekleşen törende Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’a teslim edildi. Aksoy, Erdemir’in eğitimle ilgili ihtiyaç duyulan her alanda desteğini esirgemediğini belirterek, katkıları için Erdemir’e teşekkür etti.”

EĞİTİME KATKIYA DEVAM

Söz konusu açıklamada, OYAK’ın Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir, Karadeniz Ereğli’de 56 yıldır bölgenin ve sanayinin can damarı olmayı sürdürdüğü savunularak, şöyle denildi:

“Eğitim konusuna öncelik veren, bugüne kadar 7 okul yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim eden Erdemir, kuruluşundan günümüze eğitim kurumlarının teknik donanım, bakım-onarım, eğitim materyali taleplerini mümkün olduğunca karşılayarak fiziksel koşulların iyileştirilmesine, bilim, kültür-sanat ve spor alanındaki etkinliklerine katkı sağlıyor. Bu yılın ilk çeyreğinde, uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için toplamda bin 245 adet tablet temin eden Erdemir, köy okullarının ‘Okulum Temiz’ belgesi kapsamındaki eksikliklerinin giderilmesine de katkı sağladı.”




Bu sayfayı yazdır

11.09.2021 11:26:33

Bu haber 687 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.722

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri