(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKANI ZİYARETE GELDİLER

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yer alan Karadeniz Ereğli Belediyespor’a transfer ettikleri futbolcuların rahatı için, kulüp tesislerinde düzenleme çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Aynı zamanda Kulüp Başkanlığını üstlenen Posbıyık, transferleri gerçekleştirilen Stoper Ahmet Aslan ve Forvet Sinan Uzun’un kendisini ziyaretinde yaptığı konuşmada, şehirde ve taraftarlarda büyük heyecan oluştuğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Halen, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için spor tesislerini yenilemeye çalışıyoruz. A’dan Z’ye değişiklik yapılıyor. Aynı zamanda erkek futbol takımının yanı sıra kız takımının da yatma yerleri yeniden inşa ediliyor; hızla ilerliyor çalışmalar. Ben Belediyespor Yönetim Kurulu’na başta İhsan Yazıcıoğlu olmak üzere şükranlarımı sunuyorum.  Çok mutluyum. Yönetim Kurulu birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir şekilde çalışıyor. Herkesin her şeyden haberi oluyor. Aynı zamanda transfer komitesi de inanılmaz çalışıyor. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Titiz çalışıyoruz.  Şehirde de büyük bir heyecan var. Taraftarlarda büyük heyecan var. Aynı zamanda spor camiasından, iş insanlarından telefonlar alıyorum. Maddi bakımdan da sıkıntımız yok kulüp olarak.
Sadece erkek takımına değil, kız takımına da gerekli ağrılığı verdik. Onların da aynı bütçesi var. Kız takımına da yakında transferler başlayacak. Oraya büyük bir ağırlık veriyoruz. 8 branşın hepsinin de spor camiasına en iyi şekilde hizmet vermesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.
Bu sene iddialıyız. Sinan Uzun gibi, Ahmet Aslan gibi arkadaşların katılmasıyla daha da iddialı hale gelmeye başladık.  Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Transferlerimiz devam edecek.”

Başkan Posbıyık, Kulüp 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ile birlikte transfer edilen futbolcuların kariyeri hakkında basına bilgi verdi.




Bu sayfayı yazdır

17.08.2021 12:32:50

Bu haber 507 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.870

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri