(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖNCE PİDE, SONRA GEZİ..!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Böyle kalabalık bir basın gurubunu Zonguldak’ta ilk defa bir araya getiren belediye olarak da arkadaşlarımızla birlikte çok mutlu olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum” dedi.

Posbıyık, ilçedeki bazı tarihi ve turistik yerleri gezdirmek/tanıtmak amacıyla düzenledikleri organizasyonda, Ereğli İlçesinin yanı sıra, Karabük, Bartın, Düzce illeri ile Akçakoca, Devrek, Çaycuma ve Alaplı ilçelerinden gelen basın mensuplarını, Belediye uhdesindeki Barış (Eski Erdemir) Plaj Tesislerinde ağırladı.

Burada, basın mensuplarına hitaben konuşan Posbıyık, söz konusu etkinliği, 24 Temmuz Basın Bayramı günü organize etmeyi planladıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"BİZİM İÇİN ONUR MESELESİ"

“Böyle kalabalık bir basın gurubunu Zonguldak’ta ilk defa bir araya getiren belediye olarak da arkadaşlarımızla birlikte çok mutlu olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum. Yani bütün bölgemizdeki basın temsilcilerini Ereğli’de ağırlıyoruz. Bu bizim için onur meselesi. Bugün bir araya gelmemizin ana sebeplerinden biri 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlamak için. Plan yaptık ancak 24 Temmuz’a yetiştiremedik. Ama bütün bölgedeki gazeteci arkadaşlarımızı, gece gündüz uğraş veren arkadaşlarımızı burada toplayalım, onlara Ereğli’de bir tanıtım turu yapalım, akam da (plaj tesislerindeki) adada yemek yiyelim diye düşündük. Sizi Ereğli’nin değişik bölgelerine getirmek suretiyle bizzat yakından tanımanızı sağlayacağız. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum, sizleri sevgi, barış, dostluk duygularımla selamlıyorum.”

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, günün akşamında tesislerdeki DJ Ozan Doğulu performansının, ülkenin çeşitli bölgelerindeki yangınlar nedeniyle iptal ettiklerini, Antalya’ya ise Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinden 2 araç ile 8 kişiden oluşan ekip gönderdiklerini hatırlatırken, “bölgeye ilçe bazında destek gönderen tek yer Karadeniz Ereğli” diye konuştu.

Basın mensuplarına Ereğli Pidesi ile ayran ikramında bulunulan tesislerden; belirlenen program doğrultusunda gezi için ayrılındı.

Haber yayına hazırlandığı saatlerde Posbıyık ve basın mensuplarının Sahil bandında bire bir ölçekli Alemdar Müze Gemisi, Oyuncak Evi, Sanat Sokağı, Halk Kafe, Cehennemağzı Mağaraları ve Askeri Bölgedeki Kale tepe’yi içeren gezi ve ziyaret başlamıştı.

Program, akşam saatlerinde Ereğli-Alaplı arasındaki tekne turu ardından, Barış Plajı’nda verilecek akşam yemeği ile tamamlanacak.




Bu sayfayı yazdır

1.08.2021 14:57:55

Bu haber 661 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.946

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri