(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER MEKANA AYRI ÖNEM

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli Belediyesince, inşaat ve bakım onarım çalışmaları tamamlanan Bozhane Mevkisindeki Halk Kafe, Sevgi, Barış, Dostluk plaj tesisleri ile ilçe merkezindeki Çocuk Oyuncak evi hizmete açıldı.

İlk açılış Halk Cefe- Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Halk Kafe’nın açılışında yaptığı konuşmada, tesislerin, ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışının yansıması olduğunu belirterek, “Halk Kafe’yi büyük bir coşkuyla bu sezon hizmete açıyoruz. Hatırlarsınız, pandemi öncesinde büyük bir hızla çalışmaları başlatmış ve halkımıza modern, ucuz bir kafe sözü vermiştik. Bu sözü tutmanın heyecanını ve sevincini yaşıyorum. Evet, halkımız söz verdiğim gibi 1 liradan çayını içebileceği ve yalnızca yaz aylarında değil dört mevsim yararlanabileceği çok müthiş bir kafeye kavuşmuş oldu” dedi.

Katılımcıların kurdeleyi kesmesiyle birlikte Halk Kafe hizmetlerine başladı. Başkan Posbıyık, kent protokolüne kafeyi gezdirdi, ikramlarda bulundu.

Plaj Tesisleri Yeni Yüzüyle… - Belediyenin önemli çalışmaları arasında bulunan Ereğli-Alaplı yolu güzergahındaki plaj tesislerinin açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, açılışta yaptığı konuşmada, tesislerin ilçe turizminde önemli yer tutacağına dikkat çekerek, “Burası güvenli bir yerdir. Güvenli olmasını devam ettirmek için de belediye bu davetini devam ettirmelidir. Yani eylemleriyle devam ettirmelidir. Hayırlı uğurlu olsun. Başkanımıza da teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Posbıyık da, tesislerin, ülke genelinden ve Avrupadan gelen turistlere de hizmet vereceğine değinerek, “Türkiye’nin dört bir köşesinden, Avrupa’dan gelecek misafirlerimize kaliteli hizmet verebileceğimiz, halkımızın güvenle, uygar bir ortamda yüzebileceği, dinlenebileceği, kaliteli hizmet alabileceği bir sahil. 44 dönüme kurulu bu plajlar bölgesinde eğitimli personelimiz sevgiyle hizmet veriyor. Bu yıl cankurtaran sayımızı 23’e çıkardık. Üç Zodyak bot ve 2 Jetski ile plajlarımızı daha güvenli hale getirdik. Bütün çalışanlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Açılış Finali; Oyunca Evi…- İlçe Merkezindeki Abdi İpekçi Sergi Salonu’nun son tadilatı ile “Oyuncak Evi”ne olarak düzenlenen mekanın açılışı da yapıldı.

Vali Tutulmaz. Oyuncak evini gezerken yaptığı konuşmada. “Ben köy çocuğuyum. Benim oyuncaklarım daha çok tahtayla, çamurla, taşla doğal malzemelerle oynanan oyuncaklardı” dedi.

Tutulmaz, Oyuncak Evi’ne bir oyuncak bağışlama sözü verdi. Tuğamiral Taner Gün de Oyuncak Evi’ne bisiklet armağan edeceğini söyledi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile bazı daire müdürleri ile belediye başkan yardımcıların da katıldığı açılışların ardından Oyuncak Evi bahçesinde bir süre oturarak sohbet edildi.

Bu arada Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Oyuncak Evi’nin karşısında bulunan eski belediye binası yerine yapılacak kültür merkezi hakkında Vali Tutulmaz’ı bilgilendirirken destek beklediklerini dile getirdi.

Heyet daha sonra Tunalı Hilmi heykelini de ziyaret ederek anı fotoğrafı çektirdi. 

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

18.06.2021 19:03:15

Bu haber 685 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.684

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri