(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ALAN’IN KEYFİ YERİNE GELİRSE!..

ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi, cadde ve sokak yollarının bozukluğu nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuluyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Umut Metin, bazı cadde ve sokaklardaki belediye çalışmalarının geciktiğini, bunun da vatandaşı mağdur ettiğini belirtti.

Söz konusu çalışmaların, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle uygulanan 17 günlük kapanma süresinde yapılmış olması gerektiğini savunan Metin, şunları kaydetti:

"Tahir Karaoğuz sokakta alt yapı çalışmaları ve parke yenileme işlemi, geçtiğimiz ay da tamamlanması gerekirken, sanırım mütahhite özel imtiyazlar tanındığı içindir ki hala bitirilemedi. Esnaf zaten pandemi dolayısı ile sıkıntılı günler geçiriyor. Dükkânlar kapalı iken tek parke döşenmiyor. Fakat belediye başkanının (Ömer Selim Alan) keyfi yerine gelirse bir umut esnafta işin bitmesini bekliyor. Zonguldak'ı çamur deryasına döndürdünüz. İl Özel İdare'nin, kamunun yaptığı hizmetleri de kendinize pay biçmeye bayılıyorsunuz. Bu sokaktaki çalışmayı da isterseniz il özel idaresine teslim edin sonra nasıl olsa oraya gidip poz verirsiniz.”

HALK OTOBÜSLERİNİN DURUMU

Deva Partisi İlçe Başkanı Metin, vatandaşın bir başka sıkıntısının da halk otobüslerinin durumu olduğunu anlattığı açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Sistemde sıkıntı varsa bunu düzeltmelisiniz. Vatandaş belediye başkanını makam odasını değiştirsin, sürekli ihale yapılsın diye seçmiyor. 7 gün 24 saat çalışasınız diye bu sorumluluğu veriyor. Ama siz vatandaşın hayatını nasıl zorlaştırırız diye uğraşıyorsunuz. Mithatpaşa tünellerinin bulunduğu konumda vatandaşın yolun kenarında yürüyebilmesi için tek bir alternatif sunmuyorsunuz. İnsanlar çamur içinde araçların geçtiği tehlikeli yollardan ağız ve diş sağlığı merkezine gitmek zorunda kalıyor. Belediye başkanını çarşıdan yürüyerek diş sağlığı merkezine gitmeye davet ediyorum. Yürürken gözlüğünü cebine koysun, gözden bir şey kaçırmasın."

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

15.06.2021 11:19:24

Bu haber 550 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.456

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri