(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÜRK BAYRAĞI VE BALONLARLA…

KDZ. EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Teşkilatınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlendiği bildirildi.

CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, beraberinde parti yöneticileri ile kentin çeşitli noktalarındaki çocuklara Türk Bayrağı ile kırmızı salonlar hediye etti.

Ertuğrul, yaptığı açıklamada, TBMM’nin açılışının 101. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ‘büyük gurur ve coşkuyla’ kutladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk Milletinin azim ve kararı ile bağımsızlığa, millet egemenliğine giden yolda en önemli adımlardan biri atılmış ve 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Bugün, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı gündür. Aziz milletimiz, Kurtuluş Savaşının devam ettiği bir süreçte, tüm imkânsızlıklara rağmen milli iradenin vücut bulduğu mekân olarak kurduğu meclis ile tüm dünyaya bağımsızlığa ve demokrasiye olan inancını göstermiştir. Ancak üzülerek ifade etmek isterim ki, bizim de şahit olduğumuz süreç içerisinde gerçekleşen sistem değişikliği ile Millet Meclisi işlevini yitirmiş ve sembolik bir hal almıştır. Çok yakın gelecekte Meclisimizin eski gücüne ve işlevine kavuşması en önemli dileğimizdir.  Bu bayram, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır.”

GENÇLER DE BOŞ DURMADI

Bu arada, CHP İlçe Gençlik Kollarınca,  İlk Adımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edilerek, buradaki küçüklere çeşitli hediyeler verildiği vurgulanarak, “Güzel ülkemizin geleceğini inşa edecek olan, Atamızın bizlere mirasını ‘muasır medeniyetler seviyesi’ ve onun da ilerisine taşıyacak tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz” denildi.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

22.04.2021 21:31:08

Bu haber 1036 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.241

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri