(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAZAYI DUYUNCA COVİDİ UNUTTU!

KDZ. EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde evinde Koronavirüs (Covid-19 testi pozitif çıktığı için evinde karantinada bulunan bir kişi, babasının trafik kazasın akarıştığını öğrenmesi üzerine önce kaza mahalline, ardından ise hastaneye gitti.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli-Alaplı karayolunun ilçeye bağlı Gülüç Beldesi sahil yolu mevkisinde

Cevat Özcan (54) idaresindeki 67 TB 592 plakalı motosiklet, Seyhan Karasan yönetimindeki 81 AAE 982 plakalı otomobille çarptı.

Kazada yaralanan Özcan, “112 Acil” ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından ilçedeki özel Echomar Hastanesine kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsünün hastanede tedavi altına alındığı kaza ile ilgili otomobil sürücüsü Karasan ise ifadesi alınmak üzere Gülüç Polis Merkezine götürüldü.

BABASININ YARALANIDĞINI DUYUNCA..!

Bu arada, Covid-19 testi pozitif olması nedeniyle 4 gündür evinde karantinada olan Temel Özcan ise babasının kaza karıştığını duyması üzerine önce olay mahalline geldi. Motosikleti bulunduğu yerden aldığı sırada polislere “Covid-19 testinin pozitif olduğu ve kendisine yanaşmamaları” uyarısında bulunan ve ‘izin alarak evden çıktığını’ söyleyen Temel Özcan, ambulansın ardından geldiği hastanede babasının tedaviye alındığını gördükten sonra eve geri döndü.

ANNE ÖZCAN: OĞLUM KİMSEYE TEMAS ETMEDİ!

Bu arada anne Zübeyde Özcan ise oğlunun gerekli tedbirleri alarak kendisini hastaneye bıraktığını ardında da evine gittiğini belirterek, şöyle dedi:

“Babasının Gülüç’de kaza yaptığını duyunca kimsemiz yok diyerek gitmek zorunda olduğunu söyledi. Yolda olduğunu söyledi. Tekrar aradı. Ambulansın arkasında olduğunu ‘Covidliyim ama tedbirimi aldım’ dedi. Bende arabanın arkasına maskeli şekilde, oğlumdan uzak oturdum. Oğlum ise araçtan hiç inmedi. Beni bıraktı, ben de eşimle ilgilendim. O geri eve gitti. Kimseyle temas kurmadı. Sadece beni getirdi. Kaza yerine gittik. Eşimi ambulansa bindirmişler zaten biz gidinceye kadar. O hiç arabadan inmeden geri eve gitti.”

Basın mensuplarının kamera görüntülerinde ise Temel Özcan’ın ambulansın geldiğinde babasını beklediği ve kaza yerinde babasının motorunu düzelttiği görüntülendi.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag

 




Bu sayfayı yazdır

20.04.2021 21:29:02

Bu haber 1456 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.128.562

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri