(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ..!

GÜLÜÇ/KDZ. EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, “Gülüç’müze söz verdiğimiz gibi daha çok gelişecek ve daha çok güzelleşecek” dedi.

Demirtaş, Hakimiyet muhabirinin, beldedeki çalışmalara ilişkin sorularını yanıtlayan Demirtaş, Ereğli’nin giriş kapısı olan Gülüç’ün, her geçen gün daha da gelişerek güzelleştiğini söyledi.

Göreve seçilmelerinin ardından yaptıkları çalışmalarla, belde halkının teveccühünü kazanarak, ikinci dönem de Belediye Başkanı seçildiğini hatırlatan Demirtaş, şunları kaydetti:

“İlk dönem gösterdiğimiz performansın referansı ile halkımız ikinci dönem de göreve layık gördü. Bu dönem, AK Parti iktidarının gücü ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile, beldemizde önemli çalışmalara imza atıyoruz.

Bunlar arasında başta eğitim geliyor. Bu doğrultuda ortaokul inşaatımız önümüzdeki dönem inşallah hizmete girecek. Ardından mevcut Vesile Dikmen İlkokulumuzda önemli tadilat çalışmamız olacak. Bunları yanı sıra, geçtiğimiz günlerde Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’nun, beraberinde Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Akın Tatoğlu ile birlikte beldemizi ziyaretinde; bazı çalışmaları birlikte gezdik, kendilerine bilgiler aktardım. Özellikle, Sayın Cumhurbaşkanımızın önemsediği Millet Bahçesi için belirlediğimiz alan çok beğenildi. Yine, Belde halkının gezi ve seyir zevkine hitap edecek olan Gülüç Deresi kıyısında oluşturduğumuz yürüme yolu ve iki katlı kafeteryamız da çok beğenildi. Kafeterya Projemiz beldemize yakışır bir görünüme kavuşacak.

Bu tür benzer projelerimizle, beldemizin var olan kimliğini yenileyerek, halkımızın ihtiyaçlarını gidermek ve kullanım alanlarını genişletmeyi hedefliyoruz. Özellikle şunun çok iyi bilinmesini istiyorum ki; Hemşehrilerimin destekleri sayesinde Gülüç’ümüzü hak ettiği yere getireceğiz.

Gülüç’müze söz verdiğimiz gibi, daha çok gelişecek ve daha çok güzelleşecek.”

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag

 




Bu sayfayı yazdır

18.04.2021 15:00:52

Bu haber 555 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.932

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri