(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ; DİJİTAL DÜYAYA İNANANLARDANIM

KDZ. EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) yönetimi, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret etti.

Keleş, ziyarette yaptığı konuşmada, oluşumunu tamamlayan ERMED’i kutlarken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Keleş, ERMED’in kurulmasını olumlu bulduğunu ve yöneticilerini kutladığını belirterek,  “Ben de basının ve dijital dünyanın gücüne inananlardanım. Kamuoyunu yönlendirmek, doğru işler yapabilmek, doğru noktalara temas edebilmek için bir şeyler yapmamız gerekiyor. Biz kentin sorunlarını kendine dert edinen ve bunların çözümü için katkı sunmak isteyen herkesle beraberiz. Bu anlamda inşallah birlikte daha iyi çalışma fırsatı bulabiliriz” dedi.

ERMED Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü de, ilçede ERMED’e neden ihtiyaç duyduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Yeni bir oluşum olmasını epeydir düşünenlerdeniz. Ereğli’de medyanın, gazeteciliğin ortak paydasında ve demokrasi çatısında, Ereğli’nin ve gazetecilerin menfaatleri için neler yapabiliriz diye düşünerek yola çıktık. Gerçekten de birlik ve beraberliğe gereksinimimiz vardı. Ereğli için yapılacaklar noktasında sizlerle de her zaman iş birliği yapmak isteriz. Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin en önemli dinamiklerinden bir tanesidir.”

Gönüllü’nün ERMED’in kuruluş aşaması ve kurucu üyeleri hakkında Keleş’e bilgiler aktardığı ziyarette, Dernek Örgütlenmesinden sorumlu Kurucu Üyesi Hüseyin Aksakal da, iletişim alanının insanlık tarihi kadar eski olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:

“Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun güncellenen yeni bildirgesinde, iletişim olanaklarının artmasıyla yurttaş gazeteciliği olarak ortaya çıkan durum ve sosyal medyada yaygınlık gösteren kişilerin de gazetecilerin tabi olduğu yükümlülüklere tabi sayılması gerektiğine işaret ediliyor. Yani diyebiliriz ki, yeni baştan inşa edilecek bir süreç var. Gazetecilik meslek ilkelerini yeniden hayata geçirmek ve doğru bir pusula ortaya koymak zorundayız. Sizin nasıl Ticaret ve Sanayi Odası’nda daha doğruyu aramak gibi bir misyonunuz varsa, gazeteciler bir araya gelip bir demokratik kitle örgütü kurduklarında da kendilerinin toplamından daha büyük bir amaca hizmet etmek zorunda diye düşünüyorum. Bu açıdan bir pusulamız olmalı. Bizim pusulamız, mesleğimizin ilkeleri, geleneğidir.”

Salgın sürecindeki ekonomik görünüm, Ereğli’nin sosyal ve ekonomik öncelikleri ile gündemdeki konular üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile dernek yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Aksakal, Fahrettin Özaydın, Aykut Ateş, Sadettin Yıldızhan ile Sabriye Aşır ve Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan da hazır bulundu.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

14.04.2021 21:22:47

Bu haber 543 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.119.402

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri