(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZE...

EREĞLİ

Yaşlılar Haftası dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.

Vali Tutulmaz’ın Mesajı – Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, yayınladığı mesajında, yaşlıların; yaşam konusundaki bilgi ve birikimleri, yaşanmış tecrübeleri ile bir toplumu bütünleştiren, zenginleştiren en önemli değerimiz olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

“Yaşlılarımız, toplumun değer vermesi gereken en değerli hazinesi ve geçmişimizin hafızalarıdır. Onlara çok iyi davranmalı, yaşama ilişkin bilgi birikim ve deneyimlerinden istifade etmeli, nasihatlerinden bir şeyler almalı, ihtiyaç ve beklentilerine titizlikle yaklaşmalıyız.”

Kaymakam Çorumluoğlu’nun Mesajı – Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğu olduğuna dikkat çekerek, “Bizleri bugünlere getiren, geleceğe yol alırken rehber olarak yanımızda olan yaşlılarımıza vereceğimiz değer ile yarınlara daha da umutla bakacağımız inancındayım” dedi.

Başkan Posbıyık’ın Mesajı - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Koronavirüs salgını süresince en çok etkilenen kesimin yaşlılar olduğunu vurgularken, şunları söyledi:

“Dilerim, aşılama çalışmaları ardından günlük hayatlarını daha güvenle, daha hareketli, daha sağlıklı geçirirler ve pandemi döneminin olumsuz etkilerini daha az hissederler. Büyüklerin bilgeliği ve sevgisi ile küçüklerin coşkusu ve enerjisi daha çok bir araya gelsin. Belediyemiz her zaman yanlarında olmaya devam edecek.

Başkan Demirtaş’ın Mesajı - Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da, yaşlıların tecrübe ve birikimleri ile rehberlik eden, örnek olan kişiler olduğunu belirterek, “varlıklarıyla yaşamımıza güzellikler katan, milli ve kültürel değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimiz bizler için değerlidir, önemlidir. Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur” diye konuştu.

Diğer Yandan Demirtaş, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nü de unutmadı.

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

22.03.2021 10:32:51

Bu haber 1183 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.416

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri