(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAKANA ÖZEL DAVET!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 26 Şubat’ta Zonguldak’ agelmesi beklenen Ulaştırma ve Alyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu, Ereğli İlçesine davet etti.

Posbıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakan’ın, Kozlu İlçeni kadar gelmesine rağmen Ereğli’ye de uğraması gerektiğini belirtti.

Kozlu ile Ereğli arasındaki yolun 20 dakika sürdüğünün Beakan’a söylenmediğini iddia eden Posbıyık, şunları kaydetti:

“Ulaştırma Bakanı bizim hemşerimiz, Karadenizli. Kozlu’ya kadar geliyor, Kozlu’dan Ereğli’ye gelmiyor. Belki de söylemiyorlar ona Ereğli 20 dakika mesafede diye... Buraya da gelebilirdi. Onu misafir etmekten büyük şeref duyardım, kendisine hamsi buğulama yapardım. Çünkü, Trabzon’a ihtiyarlamış hamsiler gidiyor, hamsi yiyemiyorlar. Taze hamsi burada. Kendisine çok güzel bir buğulama, isterse kızartma yapardım, ağırlardım. Bir de söyleyeceğimiz, dertlerimiz var. Çevre yolu yapılmadı. Çevre yolu projesi bitti, ödenek bekliyor. Kepez’de devamlı kazalar oluyor, insanlarımız ölüyor. Sayın bakanımıza bunları söylemek isterdim. Aynı zamanda Ereğli-Devrek yolu bitmeyen aşk, hala sallantıda, onları anlatmak isterdim. Tersanede devletin ilgilenmesi gereken, Kaymakamımızın sıkıntı çektiği problemler var, onları anlatmak isterdim. Zonguldak’a geliyor, Filyos’a geliyor, Kozlu’ya geliyor. 20 dakika ileride Ereğli var, buraya gelmiyor. Ereğli AK Parti yetkilileri acaba niye buraya getirmiyorlar, bizim her türlü imkanımız var, kendisini ağırlardık. Bu durum beni çok üzüyor. Ulaştırma Bakanımızı çok sever, sayarız. Ereğli’deki bu işle görevli arkadaşlar ne iş yaparlar. Bu işler ziyaret ederek, kapı kapı dolaşarak olmuyor, ses çıkararak oluyor.”

http://www.ereglihakimiyet.com/tumyazilar.asp?yazar=yustundag




Bu sayfayı yazdır

25.02.2021 23:18:02

Bu haber 882 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.702

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri