(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KESİN KARARLILAR!..

ZONGULDAK

Zonguldak’taki Spor ve Fitness salonlarının açılmasını isteyen salon sahipleri ve eğitmenler, Madenci Anıtı önünde basın açıklaması yapacaklarını duyurdular.

Bir çok salon sahibi yada eğitmeninin sosyal hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, ülke genelindeki spor salonlarının açık, bir tek Zonguldak il genelinde kapalı olduğunu belirttiler.

Sorunun çözümü için Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile görüşme taleplerinin karşılıksız kaldığını ifade eden salon sahipleri, “”80 İlde açık olup sadece Zonguldak’ta kapalı spor salonlarımız için el ele” başlığı ile gerçekleştirdikleri paylaşımlarında şunları kaydettiler:

“Defalarca görüşmeye çalıştığımız Sayın Vali Beyin, sorumluluk almaktan çekindiği Zonguldak halkı ve esnafları adına sesimizi duyurmak ve yetkililerle toplantı ve kısıtlı isteklerimizin, taleplerimizin yerine getirilmesi adına, basın açıklaması yapmak için saat 8 Şubat Pazartesi günü 11.00’de Madenci Anıtı önünde toplanıyoruz. 65 gündür kapalıyız. ‘Nasılsınız’ diye soran olmadı. Bir yıl içinde kapalı kaldığımız süre tam 145 gün oldu. Spor salonlarının açılışı ve kuruluşu şeklinden dolayı, hiçbir destek ve yardımdan yararlanamadığını bilmenizi istiyoruz. Aynıca uzun süredir insanların evlerinde kapalı kaldığı ve tek kontrollü sosyal faaliyet alanı olan salonlarımız neden kapalı? Üstelik vakalar Türkiye genelinde en az bulunan Zonguldak olmasına rağmen. Sesimizi duyan yok mu? diyoruz, tüm halkımızın desteğini istiyoruz.”

Spor Salonu sahibi ve eğitmenler, geçtiğimiz hafta başında Zonguldak Valisi ile görüşmek istemişler ancak, görüşmeyi sağlayamamışlardı.

 




Bu sayfayı yazdır

7.02.2021 22:33:52

Bu haber 2268 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.135

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri