(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜST DÜZEY GELDİLER!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, Halkbank Şubesi açma çalışmaların ahız verildiği bildirildi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (TSO) yapılan açıklamada, Halkbank Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Okan Saraç, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak’ı ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyarette, Halkbank Kurumsal Mimari ve Ortaklıklar  Koordinasyon Bölüm Müdürü Alper Seyhun Cerut ve teknik heyeti uzmanlarının da hazır bulunduğu açıklamada, şunlar kaydedildi:

Halkbank Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Okan Saraç ve Halkbank Kurumsal Mimari ve Ortaklıklar  Koordinasyon Bölüm Müdürü Alper Seyhun Cerut ve teknik heyeti uzmanları ile birlikte Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak’ı makamında ziyaret ettiler. Halkbank heyeti, ilçemiz hakkında bilgiler almalarının ardından, İlçemize açılması planlanan Halkbank Alaplı Şubesi için alternatif olan yerleri yerinde görmek ve inceleme yapmak üzere mahallinde ziyaretler gerçekleştirdiler. Teknik incelemelerin ardından önümüzdeki günlerde kesinleşecek şube yerinin ardından en kısa süre içerisinde çalışmalara başlanacağını belirttiler.”

“AÇILACAKKKKKKKKKK!!!” DEMİŞTİ!

Alaplı TSO Başkanı Ocak, geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ın, ülke genelindeki 365 Oda ve Borsa başkanları ile gerçekleştirilen video görüşmede, İlçeye Halkbank Şubesi açılmasında ısrar etmiş, görüşmenin sosyal medyadaki duyurusunu ise “”Bu Banka Şubesi Alaplı’da Açılacakkkkkkk!!!” başlığı ile duyurmuştu.




Bu sayfayı yazdır

19.01.2021 16:20:12

Bu haber 1742 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.732

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri