(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜSTÜN BİLARDO AÇILIYOR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Üstün Bilardo Spor Salonu’nun, sporculara hizmete açılacağı bildirildi.

İlçenin Müftü Mahallesi Cumartesi (Üretici) Pazarı mevkisindeki Üstün Bilardo Spor Salonu sahibi Cüneyt Solukcu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Zonguldak Valiliği Hıfzıssıhha Kurulunca alınan son kararla birlikte, bilardo spor salonlarının da yeniden hizmet vermeye başladığını söyledi.

Bu kapsamda, hafta başından itibaren açmayı planladıkları salonda tüm hazırlıkların yeniden gözden geçirildiğini belirten Solukcu, şöyle dedi:

“Koronavirüs (Covid-19) ikinci dalga nedeniyle ülke genelinde alınan tedbirler neticesinde salonumuz kapatılmıştı. İlerleyen süreçte, Türkiye Bilardo Federasyonumuzun (TBF) ilgili bakanlıklarla görüşmesi sonucunda; bilardo sporuna ilişkin şampiyona, turnuva ve müsabakaların başlatılacağı gerekçesiyle, Bilardo Spor salonlarının da diğer benzer salonlar gibi tedbirler alınarak açılabileceği görüşü anlatıldı. Bunun üzerine ülkenin bir çok ilinde önceden açılan bilardo spor salonlarında sporcular antrenmanlarına başlamıştı. Bölgemizde ise salgının artışı nedeniyle açılamaya salonlarımızın, valiliğimizin son kararı ile yeniden açılarak hizmet vermesi öngörüldü. Bu kapsamda biz de salonumuzdaki tüm hazırlıklarımızı bir kez daha gözden geçirdik. İlgili makamlara, gerekli yazışmalar ve evraklarımızı tamamlamak üzereyiz. Ardından da salonumuzu hizmete açacağız.”

SADECE LİSANSLI SPORCULARA…

Üstün Bilardo Spor salonu Sahibi Solukcu, yeniden hizmete girecek olan salonda, sadece Türkiye bilardo Federasyonu’nda kayıtlı ve İlce Spor Müdürlüğünce lisansını güncellemiş sporcuların antrenman yapabileceklerini de hatırlatarak, “bu nedenle sporcularımızın lisanslarını güncellemeleri gerekiyor. Lisans güncelleme koşul ve şatları TBF’nin resmi internet sitesinde belirtilmiş şekilde yapılacaktır. Lisansı bulunmayan bilardo severleri yada güncellememiş sporcularımız ne yazık ki salonumuzdan yararlanamayacaklar. Bunun yanı sıra, yine alınan kararlar gereğince her sporcumuz salonumuzda belirli-sınırlı süre antrenman yapabilecek, bunun dışında salonun kapalı alanında duramayacak” dedi.




Bu sayfayı yazdır

10.01.2021 14:57:33

Bu haber 1216 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.258.965

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
657 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
924 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2050 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri