(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KISITLI KUTLANIYOR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “İtfaiye Teşkilatı’nın Kuruluşunun 306. Yılı” dolayısıyla tören düzenlendiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Devrim Bulvarındaki Atatürk Anıtı alanında düzenlenen törende, Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, Anıt’a çelenk koydu.

Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak’ın da hazır bulunduğu törende, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ardından konuşan Ateş, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle bu yılki kutlama etkinliklerinin sınırlı tuttuklarını belirtti.

İtfaiye teşkilatının ülke genelinde kuruluşunun tarihçesini hatırlatan Ateş, şunları kaydetti:

“Hizmet noktasında vatandaşın beklentilerini karşılamayı amaç edinen, teknik donanım ve ekipman konusunda kendini sürekli geliştiren Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüz, 62 personelimizle ilçemize bağlı; 3 Belde, 93 köy ve ilçe merkezimiz ile birlikte yaklaşık iki yüz bin nüfuslu bir bölgeye, 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir. Müdahale sınırlarımızda en uzak nokta 50 kilometreye kadar ulaşmaktadır. Bununla birlikte ilçemiz sınırları dahilinde ve köylerde meydana gelen deniz, ırmak, dere ve barajlardaki boğulma vakalarının tamamına 6 kişiden oluşan dalgıç ekibimiz ve 12 kişiden oluşan cankurtaran ekibimizle birlikte müdahale edilmektedir. Görevleri başında hayatını kaybeden tüm İtfaiye Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Gönüllülüğe ve fedakarlığa dayanan bu meşakkatli hizmet yolunda, bizlerden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’a ve Başkan Yardımcılarımıza teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum.”

POSBIYIK’A ZİYARET- Anıt önünde, törenin ardından gerçekleştirilen hatıra fotoğrafları çekimi sonrası Bulak, Ateş ve 2 itfaiye personeli, Posbıyık’ı ziyaret ettiler.

Personelin çiçek takdim ettiği Posbıyık da, konuşmasında, şöyle dedi:

“Sıkıntılı günler geçiriyoruz, hepimizin çok dikkatli olması lazım. Personelin sağlığı bizim için her şeyin önünde. Değişik vardiyalar kurmak suretiyle itfaiyecilerimizin sağlıklı olmasını temin etmek için her türlü çabayı göstermeniz müdürlük ve başkan yardımcılarımdan özellikle rica ediyorum. İtfaiyecilerimizden çok memnunuz, sağ olsunlar. Hem idareci, hem de ekipler gayet güzel çalışıyorlar. Ereğli halkı da memnun. Tüm itfaiye personelimize selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.




Bu sayfayı yazdır

28.09.2020 12:28:37

Bu haber 878 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.583

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri