(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GMİS'TEN SİYASİLERE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, göreve seçilen AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve MHp İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’e, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu’nun ziyarette bulunduğu bildirildi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mutlu, beraberindekilerle birlikte geldikleri AK Parti’de, başkanlığa seçilmesinden dolayı Bozkurt’u kutladılar.

Bozkurt’a görevinde başarı dileyen Mutlu, şunları kaydetti:

“Sendikamızda şube yöneticiliği yapmış olan bir babanın oğlu ve aynı zamanda kendisi de Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) çalışmış ve sendikamız üyeliğinde bulunmuş bir emekçi olarak Sayın Bozkurt’un AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’na seçilmiş olmasını önemli buluyoruz. TTK’da çalışmış bir emekçi olarak en yüce değerin emek olduğunu yaşayarak tecrübe etmesi nedeniyle de Sayın Bozkurt’un kurumun ileriye dönük gelişmesi açısından önemli katkılarda bulunacağına yürekten inanıyoruz. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.”

Mutlu’nun ziyaret anısına Madenci Heykeli hediye ettiği Bozkurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ekmeğini yediğim, mücadelesine destek verdiğim kurumlarımızın yarını için elimden gelenin en iyisini yapmayı görev sayıyorum. Her daim yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

DEMİRTÜRK’TEN DESTEK İSTEDİ

Daha sonra MHP’ye geçerek İlçe başkanı Demirtürk ile görüşen Mutlu, buradaki konuşmasında ise “Sendikal ve emek mücadelemize destek veren ve her zaman yanımızda gördüğümüz Sayın Demirtürk’ü seçildiği yeni görevinden dolayı kutluyor, hayırlı olmasını diliyoruz. Mücadelemize bundan böyle de destek vereceğine yürekten inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Demirtürk de, ziyaret ve iyi niyet dileklerinden dolayı Mutlu nezdinde katılanlara teşekkür ederek, “Mensubu olduğunuz kurumların geleceği için mücadelenize dün olduğu gibi bugün ve yarın da destek olmaya, yanınızda durmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunulan ziyaretlere; GMİS Genel Başkan Yardımcısı İse Mutlu ile birlikte GMİS Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve Şube Yönetimi, Amelebirliği Yönetim Kurulu üyesi Metin Artırmak, Armutçuk Şube Denetleme Kurulu üyeleri, Şube Disiplin Kurulu üyeleri, işyeri temsilcileri katıldılar.




Bu sayfayı yazdır

16.09.2020 13:13:17

Bu haber 1176 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.467

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri