(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KDZ. EREĞLİ'DE EVLENDİLER...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Yönetim Kurulu Birgül Kalaycı ile Nazif Kalaycı’nın kızları Sıla, evlilik yaşamını Güzide-Ömer Özdemir çiftinin oğlu Yusuf ile birleştirdi.

Çiftin isteği üzerine, alışılmışın dışında gerçekleştirilen düğün etkinliği, İlçenin Kırmacı Mahallesi Kemer yolu üzerindeki “Çiğlik” olarak isimlendirilen deniz kenarında verilen kokteyl ile yapıldı.

Sıla ile Yusuf’un kumsaldan yürüyerek davetlilerin alkışları arasında geldikleri platformda, nikah merasimi gerçekleştirildi.

Belediye Nikah memurunun “Evlenmek İstiyormusunuz?” sorusuna, yüksek tondan sesle “Evet” yanıtı veren çift, davetlilerin yoğun alkışları arasında çalan müzik ile ilk danslarını yaptı.

Fizyoterapist Sıla ile Radyoloji Uzmanı Yusuf Özdemir çiftinin mutluluğunun gözlerine yansıdı nikah merasiminde Kalaycı ile Özdemir ailelerinin de davetliler ile yakından ilgilendiği görüldü.

Açık alanda olmasına rağmen Coronavirüs salgınına karşı gerekli tedbirlerin alındığı Sıla&Yusuf Özdemir çiftinin nikah merasimine; CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ile ailelerin dost ve yakınları katıldı.

Evlilik yaşamlarını Canada’da sürdürecek olan Sıla ile Yusuf Özdemir çiftine Hakimiyet Yayın Grubu olarak ömür boyu mutluluklar diliyor, bu mutluluğun birleşmesine zemin hazırlayan kalaycı ve Özdemir ailelerini kutluyoruz.

Bu arada, nikah merasimi öncesi genç çiftin alana gelişi yakınları tarafından kısa video kaydı altına aldılar.




Bu sayfayı yazdır

17.08.2020 11:32:45

Bu haber 4326 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.279.524

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
678 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
937 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2063 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri