(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN...

İSTANBUL

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Haber Hayat Yayın Grubu Sahibi Doğan Gönüllü’nün kızı Hande (Gönüllü) Aydemir, evlilik yaşamını Sefa Aydemir ile birleştirdi.

Hafta sonu (26 Temmuz) İstanbul’daki Beşiktaş Evlendirme Dairesinde, Coronavirüs Salgını kapsamında tüm önlemler alınarak gerçekleştirilen nikah merasiminde, Ülkü-Doğan Gönüllü’nün kızı Yüksek İç Mimar Zehra Hande Gönüllü ile Konya-Meram'da iş insanları Ayfer &Nuri Aydemir ailesinin oğlu Yüksek İç Mimar Sefa Aydemir, salona davetlilerin alkışları arasında girdiler.

Hande ile Sefa, nikah memurunun ‘evlenmek istiyormusunuz?’ sorusuna yüksek tondan sesle ‘Evet’ cevabını verdiler. Bu sırada Hande, Sefa’nın ayağına basarak, “Evde yetki ağırlığı bende olacak” mesajını da vermiş oldu.

Nikah şahitlerinin de ‘evet’leri sonrası Genç Aydemir Çiftinin oldukça sıcak ve mutlu halleri ile imzalanan Nikah Defteri ardından memur, “Şimdi evlilik cüzdanını evin reisine veriyorum” diyerek uzattı. Evlilik cüzdanına elini ilk uzatan damat Sefa Aydemir olsa da, memurun, “evin reisi gelin hanıma teslim ediyorum” diyerek Hande’ye vermesi salondaki davetliler tarafından gülerek alkışlandı.

Damadın, gelini öpmesi ile noktalanan nikah merasimi ardından salona geçilerek takı ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Gönüllü ve Aydemir ailelerinin davetlileri ile yakından ilgilendiği nikah merasimine; Eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Eski Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Hayırsever çift Nurdan-Ahmet Orhan Oğuz, Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel/Koordinatörü Sultan Taptık, Yoo Mimarlık Ortaklarından Orçun Özkan, Yıldız Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyetinden, önceki dönem AK Parti’den Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylarından Mustafa Kurt ile eşi Nermin Kurt, Erdemir Eski Yöneticilerinden, Tülin&Zafer İnanoğlu, Gönüllü ve Aydemir ailelerinin akrabaları ile yakın aile dostları katıldı.

Nikah Merasimin ekatılan Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan ile eşi Yazı İşleri müdürü Zeliha Kapan da, Hande-Sefa Aydemir Çiftin ikutlayarak, ömür boy umutluluk dileğinde bulundular.

Bu arada nikah merasimine katılamayan Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş gençleri telgraf mesajı ile kutlarken, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Fatma&Sıtkı Aydemir çifti çiçek gönderdiler.

 FOTOĞRAFLAR YÜKLENİYOR... AZ SONRA...




Bu sayfayı yazdır

27.07.2020 12:39:45

Bu haber 5568 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.000

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri