(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TAYİNİNİ DURDURDU, ASALETİ ATANDI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Milli eğitim Müdür Vekilliği görevini yürüten İsmail Aksoy’un, aynı göreve ‘asaleten atandığı’ bildirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih çakır, yazılı açıklamasında, Aksoy’un, vekillik görev süresinde başarılı çalışmalara imza attığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

 “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini bir süredir vekaleten yürüten İsmail Aksoy’un, asaleten atamasının yapıldığını öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisinin ilçemizde eğitim alanında başarılı çalışmalara imza atacağına şüphemiz yoktur.  Atamanın şahsına, ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

ÖNCE TAYİN, SONRA ATAMA!

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aksoy’un, 26 Haziran’da yayınlanan kararname ile İzmir’in Çiğli İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne ‘Rotasyon’ sebebiyle atamasının yapıldığını ereglihakimiyet yazmıştı.

Ardından ise Aksoy’un Ereğli’de kalarak asaletinin gelmesi çabasında bulunan Çakır’a karşı yine AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın, asaleten atamayı bekletip, rotasyon tayinine ön açtığı iddia edilmişti.

Bu yönde Milli eğitim Genel Müdürlüğünün karar almasına rağmen olayın üzerine giden Çakır, yaptığı üst düzey görüşmelerle hem tayını durdurduğu, hem de Aksoy’en Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne ‘asaleten’ atamasının yapılmasını sağladığı ileri sürüldü.

ÇAKIR’DAN 2 GOL ÜST ÜSTE!

Bu gelişmeler ise kamuoyunda, “AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, partisinin milletvekili Hamdi Uçar’dan yediği gole, tayini durdurma ve asaleti alma kararları ile 2 gol üst üste atmış oldu. Bakalım bundan sonra Uçar nasıl bir karşılık verecek. Anlaşılan o ki, parti içi siyasi savaş burada bitmeyecek” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Bilindiği gibi Milletvekili Uçar, Ereğli’deki bir çok işe müdahale etmesiyle; son olarak da, Endüstri Bölgesi olmak isteyen Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları’nın, ilçeye vergiler yönüyle sağladığı katkıyı Zonguldak Valiliği havuzuna alma girişiminde bulunduğu iddia edilmişti.




Bu sayfayı yazdır

1.07.2020 13:47:03

Bu haber 2152 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
01.07.2020 22:09:05
ASIM CAKIR diyor ki;

fatih cakir i bu konuda destekliyorum HAMDI efendi elini eregliden cekmek zorundasin cunku sen eregliye hic bir faydasi olayan devamli eregli aleyhine calisan birisin ERDEMIR girisimlerin buna 1 nolu ornektir seni ereglili olarak EREGLIDE gormek istemiyoruz KOYUNLE ILGILEN




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.984

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri