(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BABALAR GÜNÜ KUTLANIYOR

ZONGULDAK

Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajları yayınlanıyor.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, yayınladığı mesajında şunları kaydetti.

“Toplumsal yaşantımızda zorda ve darda kaldığımızda elimizden tutan, bizlere sonsuz sevgi, güven, güç ve destek veren, yaşamı boyunca kol kanat geren, ailemizin temel direği, bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulduğumuz babalarımız en değerli varlıklarımızdır. Hayatımıza değer ve anlam katan, her daim üzerimize titreyen, koruyan kollayan, hüzün ve sevincimizi bizlerle yaşayan, bizlerle paylaşan, istikbalimizi şekillendiren, doğru yolu gösteren, ışık ve ilham kaynağımız, fedakarlık, karşılıksız sevgi ve sabır timsali babalarımıza çok şey borçluyuz. Annelerimizi, babalarımızı ve büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamalı sevgi ve saygıyla yaklaşmalı, her zaman yanlarında olmalıyız. Bu anlamlı günde babasız yaşamlarını sürdüren yetimlerimize sahip çıkılmasının onlara babalarının eksikliğinin hissettirilmemesinin, şefkatle yaklaşılmasının ve yüzlerinin gülmesinin sağlanmasının önemine yürekten inanıyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle başta büyük bir fedakarlık ve emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutluyor kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun ömürler diliyorum.”

ÇORUMLUOĞLU’NUN MESAJI

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da mesajında şöyle dedi:

“Toplumumuzda, ailenin temel direği, koruyucu sahiplenici kimliği ile evin güven kaynağı, gösterdikleri özverili fedakârlıklarını ailesinden esirgemeyen babalarımız; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturmaktadır. Çocuklarını geleceğe güvenle hazırlayan babalarımız, aynı zamanda kültür ve gelenek mirasımızın aktarılmasında sorumluluk üslendikleri gibi aile değerlerinin korunmasında da önemli rol üstlenmiştir. Aile bağlarının güçlü olmasını sağlayıp, evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, elinden gelen tüm imkânları ailesinin iyi olması için çabalayan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Bu güzel günün vesilesi ile hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesinden esirgemeyen, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların, "Babalar Günü”nü kutluyor,  kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”

KUTLADILAR

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Özer, Karadeniz Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan da yayınladıkları mesajlarla Babalar Günü’nü kutladıklarını bildirdiler.




Bu sayfayı yazdır

21.06.2020 16:47:01

Bu haber 1248 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.862

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri