(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AYNI İŞLEM ALAPLI’DA…

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Belediyesince, 11 Mayıs’tan itibaren hizmete açılacak olan Berber, Kuaför ve güzellik merkezlerinde dezenfekte çalışmasına başlandığı bildirildi.

Alaplı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Korona Virüs salgını nedeniyle kapanan ilçede faaliyet gösteren 41 berber ve kuaför iş yerlerinde temizleme çalışmalarına başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Belediye olarak açılıştan önce tüm işyerlerimizi dezenfekte ediyoruz. Pazartesi’den itibaren iş yeri arkadaşlarımıza maskelerini de dağıtacağız. İnsanlarımız ve esnaflarımızın moralleri bozuk, birçok esnafımız iş yerleri kapalı olduğu için iş yapamıyor. Belediye olarak bizler her zaman esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu Korona virüs belasından bir an önce ülkemiz ve tüm dünya kurtulur da, tüm iş yerlerimiz açılır.   Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz mecbur kalmadıkça evden dışarı çıkmayarak evlerinde kalmalarıdır. Dışarı çıktıklarında ise mutlaka sosyal mesafeyi korumaları ve maske takmalarını istiyoruz. Hep birlik inşallah kurallara uyarak bu virüs belasından kurtulacağız.”

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Berber esnafı Muharrem Gelgeç de, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e dezenfekte çalışmalarından dolayı esnaflar adına teşekkür ederken, “berberler olarak Pazartesi günü iş yerlerimizi açacağız ama bir tarafımızda çok kırık. Çay ocaklarımız, kahvehanelerimiz ve lokantalarımız kapalı. Onlarında inşallah Ramazan Bayramı sonrası açılmasını bekliyoruz.” dedi.




Bu sayfayı yazdır

8.05.2020 16:09:10

Bu haber 1199 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.669

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri