(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PLANLI VE YENİLENEREK...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Eğitim Dierneği (TED) Toleji Vakfı Okullarında, geçtiğimiz ay ulkü genelinde başlatılan ‘Uzaktan Eğitim” sürecinin, planlı, sürekli yenilenerek ve geliştirilerek sürdürüldüğü bildirildi.

Karadeniz Ereğli TED Koleji Yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, Dünyayı sarsan, ülkemizde ve bölgemizde de etkisi altına alan Coronavirüs salgını sonrası eğitim-öğretimdeki uygulamanın TED okullarında, TED merkezi sistemi ile  TED Ailesinin kendi içerikleri kullanılarak başlatıldığı hatırlatıldı.

Uygulamanın ülke genelindeki 40 TED okullarında ortak eğitim yöntemi anlayışı ile oluşturulan içeriklerin, öğrenciler için TED eğitim uzmanlarınca, kademelere göre ayrıldığı anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları özelinde de ayrıca çalışmalar yürütülmüş, 8, 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle okulumuzda oluşturulan stüdyodan yapılan canlı ders anlatımlarıyla öğretmenlerimiz ders programını sürdürmüşlerdir. TED Okullarının ortak özelliklerinin yanı sıra farklı alanlarda öne çıkan yönlerinin olması, eğitim içeriklerine zenginlik katmıştır. Sürecin 30 Nisan tarihine kadar uzatılmasının ardından, video ve ödevlendirmelerin yanı sıra ders programlarında canlı buluşmalara da tüm kademelerde devam edilmektedir. Türk Eğitim Derneği, ülkemiz eğitim standartlarını yükseltecek bilimsel platformlar oluşturma ve araştırma projeleri ile eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri üzerine toplumu bilinçlendirme görevlerini de üstlenen, en köklü sivil toplum kuruluşlarından biridir.  21. yüzyıl becerileri ile teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Türk Eğitim Derneği ve TED Okulları, dünya standartlarında öğretim programları oluşturarak eğitim öğretimde iyi uygulama örnekleri sunmaktadır. Türk Eğitim Derneği, öncü bir kurum olarak eğitim içeriklerini geliştirmeye devam edecektir.”




Bu sayfayı yazdır

4.04.2020 11:16:58

Bu haber 1567 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.271

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri