(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CORONAVİRÜS'E KARŞI...

ZONGULDAK

Zonguldak, ilçe ve belde belediyelerinde, Coronavirüs salgınına karşı tedbirler alınmaya devam ediliyor. Belediye, 4 adedi Kapalıpazar yeri olmak üzere, BKM ve Belediye binası önünde; Hal girişi Gazipaşa Caddesi ve Devrek-Çaycuma Duraklarına dezenfekte stantları yerleştinrdi.

Bunun yanı sıra, Zonguldak ve Ereğli İlçe belediyeleri de, sokak hayvanlarının bakım ve beslenmelerine yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Alaplı Belediyesi, Zabıta müdürlüğünde oluşturulan Halk Masası vasıtası ile evlerinde kalmaları istenen 65 yaş ve üzeri ile kranik rahatsızlığı bulunan vatandaşların taleplerini yerine getirmeyi sürdürüyor. 2 araç ve 10 kişilik personelle görev yapan ekipler, İletişim merkezine gelen çağrıları değerlendirerek söz konusu vatandaşların emekli maaşı, gıda ve ilaç alışverişini yaparak teslim ediyor.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, salgının yayılmaması için, alınan tedbirlere uyulması çağrısında bulunarak, şunları kaydetti:

“65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların taleplerini yerine getirmek için yeterli sayıda personel ve araç görevlendirmesi yaptık. Ekiplerimiz görev başındadır. 378 0 444 nolu ihbar hattını arayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları alınıyor ve talepleri yerine getiriliyor. Vatandaşlarımız bana bir şey olmaz demesinler, kendilerini ve yakınlarını düşünsünler. Sağlığımız ve güvenliğimiz için evlerimizde kalmalıyız. Temizliğimize lütfen dikkat edelim ve kalabalık ortamlardan uzak duralım.”

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da, belde genelindeki dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını hatırlatarak, “Mühim olan insan sağlığı, çocuklarımızın sağlığı. Bunun için anne babalar çok dikkatli olmalı. Yavrularımızın her türlü hastalıktan korunması için de bizim tedbir almamız lazım. Belediye olarak zaten her türlü tedbiri alıyoruz” dedi.




Bu sayfayı yazdır

29.03.2020 14:55:43

Bu haber 1916 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.765

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri