(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞEKER HASTASI, AKCİĞER ENFEKSİYONU...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, önceki gün yaşamını yitiren 56 yaşındaki S.K.S’nin yapılan Coronavirüs (Covid-19) testinin negatif çıktığı bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden, bazı yayın organlarında çıkan haberlere istinaden yapılan açıklamada, ölümü öncesi şeker hastalığı bulunan S.K.S’nin Akciğer enfeksiyonu nedeniyle de sık sık hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Aynı rahatsızlığı nedeniyle 20 Mart’ta hastaneye yatırılan şahsın 25 Mart’ta yaşamını yitirdiği açıklanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Hastanın yapılan Covid-19 PCR testi negatif gelmiştir. Defin işlemi, ölüm olaylarında şüphe varsa, teyit olmasa da her ihtimale karşı teyit varmış gibi Tedbir amaçlı olarak gerekli önlemler alınarak yapılmıştır.”

COVİD-19 ÖNLEMİYLE…

Diğer yandan, aynı açıklamada. 82 yaşında yaşımını yitiren E.B’nin ise solunum sıkıntısı aşaması nedeniyle kaldırıldığı Devrek Devlet Hastanesinden, yoğun bakım ihtiyacı oluştuğundan Zonguldak’taki Atatürk Devlet Hastanesine sevki sonrası yaşamını yitirdiği hatırlatılarak, “Vefat eden hastamızın alınan örnek sonucu henüz çıkmadığından yukarıda vurgulandığı gibi Covid 19 pozitif gibi önlemler alınıp defnedilecektir” denildi.

SERBEST KALDILAR

Diğer yandan, Zonguldak’ta Corana Virüsten bir kişinin öldüğünü iddiası ile haber yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 5 gazeteci ise serbest bırakıldı.

Yaptıkları haberler nedeniyle Savcılık talimatı ile gözaltın alınan gazeteciler Mustafa Özdemir, Selçuk Koçaklı, Ergin Özkul, Seyfi Boyraz ve Osman Sav, Emniyetteki ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildiler.

Gazeteciler, çıkarıldıkarı mahkemece ise serbest bırakıldılar.




Bu sayfayı yazdır

27.03.2020 12:48:44

Bu haber 2735 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.237

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri