(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PANİK YAPMA; DİKKAT ET..!

ANKARA

Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) Başkanı Ersan Ercan, ülkemizde de rastlandığı açıklanan Korona Virüsüne karşı spor camiasının da gerekli tedbirleri alması gerektiğini bildirdi.

Ercan, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, “Türkiye’de Corona Virüsüne rastlandı” açıklamasının ardından, federasyon olarak da bilardo sporcularına yönelik 3 maddelik uyarıda bulunduklarını söyledi.

Söz konusu virüsün ülkemizde de rastlanmasına karşı durumun panik havasına çevrilmemesi gerektiğini söyledi.

“Bununla birlikte daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bu anlamla Federasyon olarak yayınladığımız banner ile öncelikle korona virüsünden korunmak için yapılması gereken en basit ve etkili 3 önmeli dile getirdik.

Bunlardan ilki; bilardocularımız, maç öncesi ve sonrası tokalaşmaktan kaçınmalılar. İkincisi, oynadıkları bilardo masasının çuhasının hijyeni açısından maç öncesi ve sonrası mutlaka ellerimizi sabunla en az 20 saniye yıkamalılar. Bu işlemi gün içinde de mutlaka sürekli tekrarlamalılar. Üçüncüsü ise Bilardo Masası Küpeştelerini gün içinde sürekli kolonya ve alkol bazlı gibi dezenfektan maddelerle silinmeli.”

ÖNCE LİG ARDINDAN TÜRKİYE KUPASI

Başkan Ercan, diğer yandan Türkiye Federasyonu Kulüpler Ligi’nin 19-22 Mart tarihlerinde Kuşadası’nda yapılacağını kaydetti.

Türkiye Kupası 2 Etabın ise Samsun’da gerçekleştirileceğini açıklayan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, 2. Etabın başlama tarihinin ise 1 Haziran olduğunu sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

11.03.2020 18:49:59

Bu haber 1851 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.313

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri