(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KUTLAMALAR SÜRÜYOR

EREĞLİ

Hakimiyet Gazetesi’nin kurulu yıl dönümü kutlamaları devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sona 2. Olağan Kongresini yapan İYİ Parti Ereğli Şubesi’nde yeniden başkanlığa seçilen Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, mazbatasını almasının ardından ilk ziyaretini Hakimiyet’e yaptı.

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’ın aynı saatlerde programlı bir başka ziyareti nedeniyle gazetede bulunmadığı sırada gerçekleşen ziyarette, Balbaloğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan ağırladı.

Balbaloğlu, çiçeği ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, siyasi yaşama girmesiyle birlikte yerel basını daha çok takip etme imkanı bulduğunu belirterek, “bu süreçte gördüğüm şu ki, Hakimiyet, objektif yayıncılık anlamında camiada haklı yerini almış. Öncelikle 40 yılı geride bırakarak, 41. Yıla adım atmanızdan dolayı sizi kutluyoruz. Bundan sonraki mesleki yaşamınızda da başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Yazı İşleri müdürü Kapan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, göreve seçilmelerinden dolayı kutladığı Balbaloğlu’na başarı temennisinde bulundu.

ZİYARETLER VE KUTLAMALAR

Gün içinde, 31 Mart Mahalli İdareler (Yerel) Yönetimleri Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan işadamı Burak Müftüoğlu da Hakimiyet’i ziyaret etti.

Fikri Kapan ile uzun süre sohbet eden Burak Müftüoğlu, kendisinde Hakimiyet’in her zaman ayrı yeri olduğunu vurguladı.

MÜDÜR KÖSE’NİN ZİYARETİ

Bu arada, Orhan Oğuz İlkokulu Müdürü Orhan Köse de Hakimiyet’i ziyaret etti.

Köse, beraberinde okul müdür yardımcısı Burak Turgut İle gerçekleştirdiği ziyarette, gazetemizi kutlarken, başarılı çalışmalarımızın devamı dileğini yineledi.

Diğer yandan, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş gönderdiği çiçek ile kuruluşumuzu kutlarken, ilçede uzun yıllar basın mesleğini sürdürdükten sonra taşındığı Gebze’de iş yaşamını sürdüren Erkan Yalçın, “Uzun yıllar seninle ve senin önderliğinde birlikte görev yaptığın çok değerli ve kıymetli çalışma arkadaşlarınla birlikte aynı camiayı paylaşmak gurur vericiydi. Bu gün baktığımızda 41. Yılınızı kutluyorsunuz, bu uzun yayın hayatınızda çizginizden şaşmadan doğru, tarafsız, ilkeli yayıncılık anlayışınız bölgede taktire şayandır. Başarılarınızı ve yayın yılınızı en içten dileklerimle kutlarım” mesajı ile günümüzü kutladı. Çok sayıda okurumuz da sosyal medyadan paylaşımları ile Hakimiyet Gazetesi’nin kuruluşunun 41. Yılına adım atmasını kutladılar.




Bu sayfayı yazdır

5.03.2020 15:45:29

Bu haber 2769 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.236

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri