(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ORTACI ‘FARKLI’ BAŞLADI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde oynanan 2. Amatör Küme A Grubu karşılaşmasında Ortacıspor, rakibi Neyren Gökçeler’i adeta golle besledi.
Kuruluşu uzun yıllara dayanan ancak, ilk kez resmi ligde yer alan Ortacıspor, Erdemir Stadına, üzerinde “Katkı veren herkese sonsuz teşekkürler. Siz inandınız, biz başaracağız” yazılı pahkart ile çıktı.

YÖNETİM TAM KADRO
Ortacıspor Kulübü Başkanı Ramazan Tekin, Başkan Yardımcısı Feridun Eroğlu, As Başkanlar Orhan Turan, Ersin Yıldız, Bayram Köhen, Kulüp Sekreteri Gökhan Tekin ve Genel Kaptan Hasan Çimen’in yalnız bırakmadığı Ortacıspor, fabrika tarafındaki kapalı tribünü hemen hemen tamamen dolduran taraftarın desteğini de yanında buldu.
Büyük Önder Atatürk ve şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ile yapılan karşılaşma öncesi Ortacıspor takım kaptanı Turgay Tekin, hakem üçlüsü Enis Akça (Orta hakem), Eray Recep Kartal, Ulaş Eliçora çiçek takdim etti.

GOLLER PEŞ PEŞE…
Hakem atışı ile maça başlayan taraf olan Ortacıspor, henüz 5. dakikadan itibaren rakip kalede gol aramaya başladı.
Antrenör Adnan Koç’un zaman zaman oyuncularına taktikler verdiği karşılaşmada golü bulmakta zorlanmayan Siyah-Beyazlı ekip aradığı golü de Serdar Çakır ile buldu. 1-0.
İlk kez resmi müsabakada oynamasına rağmen oldukça rahat görünen ve maçtaki hakimiyetini sürdüren Ortacıspor, ikinci golü de aynı futbolcu ile rakip ağlara gönderirken, devre arasına da 2-0’ın verdiği moralle gitti.

İKİNCİ YARI GOL YAĞMURUNA DEVAM…
Maçın ikinci yarısında da oyun hakimiyetini elden bırakmayan Ortacıspor, taraftarlarının da davul-zurna ve meşaleli desteği sayesinde gol yağmurunu sürdürdü.
Bu kez Ferhat Adıgüzel ile rakip ağları havalandırarak durumu 3-0’a taşıyan siyah-beyazlılarda, Serdar Çakır yeniden sahneye çıkarak 4, ve 5. Golleri kaydetti.
Çakır’ın 4 gole imza attığı karşılaşmayı 5-0 kazanan Ortacıspor, aldığı farklı skor ile birlikte sahadan ayrılırken, ligin ilk haftasını da lider tamamladı.

LİDER BAŞLADI
Hakem üçlüsünün iyi bir yönetim ortaya koyduğu karşılaşmada Neyren Gökçeler’den Ersan Kaya ile Ortacıspor’dan Muhsin Sezer ikişer sarı kart ardından gördükleri kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.
Karşılaşmanın ardından yönetim, futbolcular ile taraftarlar uzun süre sevgi gösterilerinde bulundular.
2. Amatör Ligi A Grubunda oynanan diğer karşılaşmada ise Karadeniz Ereğlispor, Tepeörenspor’u 3-0 ile geçti.
Erdemir Stadı’nda oynanan karşılaşmalarda Saha komiserliğini ise ilçedeki spor camiasının tanıdık simalarından Yusuf Zobar yaptı.

YÖNETİM MUTLU OLDU
Karşılaşma sonrası futbolcular ile teknik kadroyu kutlayan kulüp yönetiminde başkan Ramazan Tekin, ilk kez çıktıkları resmi müsabakada oyun ve skor zevki veren sonuç aldıklarını belirterek, “Aynı renge gönül veren insanların bir araya gelip oluşturduğu sinerjinin peşindeyiz. Bir armanın peşinde aynı duygular için bu kuruluşu paylaşıyoruz Yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarımız ile bütünleşen kulübümüzde hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu doğrultuda lige emin adımlarla devam ederek sonuca ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.




Bu sayfayı yazdır

24.02.2020 11:42:10

Bu haber 3716 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.197.675

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
411 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
708 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2022 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri