(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YILMAZ VE DEMİRTAŞ’TAN ZİYARETLER

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gülüç beldesinde gerçekleştirilen kongrede yeniden başkanlığa seçilen Başkan İsmail Yılmaz ve yönetimi ilk iadeyi ziyaretini partisinin belediye başkanı Gökhan Demirtaş’a gerçekleştirdi.

Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, partinin yöneticileri ve Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, daha sonra ilçe emniyet müdürlüğü görevine atanan Hakan Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette ilk konuşmayı yapan Ak Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Hakan Çelik’e görevinde başarılar dilerken, her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını kaydetti. Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da Gülüç belediyesi olarak her zaman Emniyet teşkilatının yanında olduklarını kaydetti.

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve belde teşkilat yönetimi, daha sonra  Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ı ziyaret etti.  Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın da katıldığı ziyarette, İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Burada açıklamada bulunan ve 2023 yılında Gülüç’ün kapanmasının söz konusu olup olmadığına ilişkin bir soruyu yanıtlayan Çakır şöyle konuştu: “ Şu anda böyle bir çalışma söz konusu değil. Ama maksatlı olarak bazı çevrelerce, Gülüç’ün öne çıkmasının, kamuoyunda ve basında, siyasi çevrelerde başarılı görüntüsünün gölgede bırakılmasına ilişkin bir projedir bu. Şu an için böyle bir şey yok. Olduğu zaman da Belediye Başkanımız, belde başkanımız burada, vekillerimizle birlikte değerlendirir, İçişleri Bakanlığı nezdinde konuyu değerlendiririz.  Ama şu an için böyle bir şey söz konusu değil, Gülüç görevinin başında ve devam ediyor.”




Bu sayfayı yazdır

23.01.2020 16:16:41

Bu haber 1276 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.965

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri