(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DÜZCE'DEN KUPA İLE DÖNDÜ!

DÜZCE

Düzce’de gerçekleştirilen, “3 Bant Türkiye Bilardo Turnuvası Düzce İl Birinciliği 1. Etabı”nı Kazım Canbul şampiyon olarak tamamladı.

Zirve Bilardo Salonu'nda, Karadeniz Ereğli’den 9, Kozlu’dan bir sporcu olmak üzere 107 sporcunun katıldığı il birinciliğinde 2 ön eleme karşılaşmaları 3’erli gruplar halinde geçildi.

Son 32’ye fix oyuncuların katıldığı etapta karşılaşmalar, ikili eşleşme ve nakavt (eleme) yöntemi ile devam etti.

Ereğli’den Selçuk Özçiçek, Orkan Basmaz, Burak Yaman ve Osman Ersöyleyen son 32’ye kalırken, Yayalar ise fix olarak burada yarışa giren isim oldu.

Basmaz ile Ersöyleyen’in eşleştiği karşılaşmalarda Ersöyleyen arkadaşına üstünlük sağlarken, Özçiçek ve Yayalar da rakiplerini yenerek adını son 16’ya yazdırdılar.

ÖZÇİÇEK’İN BAŞARISI

Oldukça üst düzey ve zorlu rakiplerin kaldığı 16’da Ersöyleyen de elenirken, Özçiçek ise üstün bir performansla Yayalar ile birlikte adını önce son 8’e, daha sonra da yarı finale yazdıran isim oldu.

Özçiçek, yarı finalde karşılaştığı Canbul karşısında bir süre iyi götürdüğü karşılaşmada, Canbul’un performansı karşısında çok da varlık gösteremeyince 107 sporcunun katıldığı il birinciliği etabında üçüncü olmayı başardı. Yayalar da aynı şekilde, yarı finalde Emrecan Uslu’ya kaybederek üçüncü olan isim oldu.

Cambul ile Uslu arasındaki final maçı ise ustanın üstün oyunu (40-24) ile sonuçlanınca 3 Bant Türkiye Bilardo Turnuvası Düzce İl Birinciliği 1. Etabın şampiyonu Kazım Canbul oldu.

Karşılaşma sonrası dereceye giren sporculara kupaları verilen şampiyonada, üçüncülük kupaları da Ereğli ve Kozlu’ya gelmiş oldu.

Özçiçek’in gösterdiği üstün başarı ise Ereğli’deki bilardo camiasındaki arkadaşları tarafından sosyal medyada mesajlarla kutlandı.

KAPAN KATILAMADI!

Öte yandan, İl Birinciliğine Düzce’den katılmak üzere müracaat eden Ereğlili sporcu Fikri Kapan ise geçirdiği (Zona) rahatsızlığı nedeniyle maçlarını oynayamadı. Kapan, istirahat raporunu ise Düzce İl Temsilciliğine gönderdi.




Bu sayfayı yazdır

18.01.2020 23:03:48

Bu haber 1874 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.447

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri