(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEŞEKKÜRE GELDİLER...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu ve Armutlucuma Bölgesi köy muhtarları Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aralarında Vakıf Köyü Muhtarı Sadullah Karahan, Ortaköy Köyü Muhtarı Erol Özsoy, İskenderli Köyü Muhtarı Hüseyin Akkaya, Hasbeyler Köyü Muhtarı Hasan Duman, Hacı Uslu Köyü Muhtarı Akif Özsoy, Güneşli Köyü Muhtarı Okan Kayacan, Kayalıdere Muhtarı Niyazi Yalçın, Yeniköy Muhtarı Orhan Akkurt, Yazıören Köyü Muhtarı Dursun Altay, Velidağ Köyü Muhtarı İsmail Çetin, Davutlar Köyü Muhtarı Raif Erarslan, Külah Köyü Muhtarı Cavit Keser, Alacabük Köyü Muhtarı Emin Çetinkaya, Düzpelit Köyü Muhtarı Muhittin Karabulut’un da bulunduğu Çaylıoğlu ve Armutlucuma Bölgesi köy muhtarları Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’a ilçe binasında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından İlçe Başkanı Çakır ve muhtarlar basın toplantısı düzenledi. Ziyarete gelen muhtarlar adına konuşan Ortaköy Köyü Muhtarı Erol Özsoy, İlçe Başkanı Çakır’a teşekkür etti. Muhtar Özsoy konuşmasında şu görüşlere yer verdi;

“Bölgemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolay size ve teşkilatınıza teşekkür etmeye geldik. Ereğli-Devrek yolu olsun, köylerimize yapılan altyapı çalışmaları olsun, vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Ortaköy Köyü Muhtarı Erol Özsoy’un ardından konuşan İlçe Başkanı Çakır ise; muhtarların her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Çakır konuşmasında ayrıca şu görüşlere yer verdi;

“SİZLER MİLLETİMİZ İLE BİZLER ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORSUNUZ”

“Sizleri burada görmekten dolayı son derece mutluyuz. Zaten bu millete hizmet yolunda muhtarlarımızla, il genel meclis üyelerimizle birlikte hem kırsalda hem de merkezi yönetim ile birlikte çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi de sizlerin bizden talep ettiği Ereğli – Çaylıoğlu yolunu en azından bu sene açalım, ondan sonra kalan Çaylıoğlu-Devrek yolu için bastıralım, en kısa tarihte milletimizin hizmetine açalım. Bununla birlikte köylerimizin bizden istediği; alt yapı, parke, asfalt ve diğer ihtiyaçlarda sizlerin yanınızdayız. Çünkü sizler milletimiz ile bizler arasında köprü görevi görüyorsunuz. Gerçekten sizin de işiniz zor. Sizi en iyi biz anlarız, bizi de en iyi siz anlarsınız.

BURADAN MÜJDESİNİ VERMEK İSTİYORUM

Fakülteler kampüsünü inşallah 6 aya kadar açıyoruz. Diğer yandan 2 tane tersanemizin bizlerden talebi vardı. Kapılarının irtifa hakkını çıkarttık. Buralara artık teminat gösterebilecekler. Kredi kullanabilecekler ve tersanelerde önümüzdeki yazdan itibaren işler çok daha artacak. Bununda buradan müjdesini vermek istiyorum.

GENÇLERİMİZİN BÖLGEMİZDE KALMASINI İSTİYORUZ

Alacaağzı bölgesindeki Ermaden’i bir an evvel açıp, özellikle kırsaldaki daha önceden madende çalışmış, çalışmak isteyen kardeşlerimizi bölgemizde istihdam etmek istiyoruz. 2 tane orta ölçekli sanayi sitesi yapmak istiyoruz. Bir tanesini Subaşı(na bir tanesini de organize sanayi giriş bölgesine yapacağız. Biri konfeksiyon imalatı olacak, bir diğeri de sanayiye yönelik yan hizmetler üreten bir sanayi kurmaya çalışıyoruz. Bunları tamamladığımız zaman bölgemizdeki gençlerimizin bölgemizde kalabilmesi, burada kendi yerlerinde istihdam sağlanabilmesi ve ailelerinin yanında daha mutlu, daha iyi şartlarda olmasını istiyoruz.

Yakında da emniyet binasının yerini taşıyarak önce Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğü’nü yıkıyoruz, oraya hükümet konağı ile emniyet müdürlüğünün bir arada olacağı yaklaşık 15 bin metrekare kapalı alanı olacak. Ereğli’mize yakışan binaya bir an önce başlamaya çalışıyoruz.”

Konuşmaların ardından Çaylıoğlu Bölgesi ve Armutlucuma Bölgesi Muhtarları adına Düzpelit Köyü Muhtarı Muhittin Karabulut tarafından Başkanı Çakır’a plaket taktim edildi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.




Bu sayfayı yazdır

6.01.2020 18:55:51

Bu haber 1252 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
06.01.2020 22:02:07
ASIM CAKIR diyor ki;

ACILDI BITTIRDIK DENILEN CAYLIOGLU YOLUNDAN M FATIH CAKIRIN ARABASI ILE GECMESINI BEKLIYORUZ CUKURDAN ARACLARIN YURUMESI MUMKUN DEGIL ASFALT TAMAMEN KALKMIS DURUMDA SAYIN ILIMIZ MULKI AMIRI VALIMIZ BU OLAYA EL ATMALI VE SORUMLULARINA GEREKLI ISLEM YAPILARAK KAMU OYUNU AYDINMATILMALIDIR BEKLIYORUZ




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.347

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
244 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri