(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

6 AY SONRA KAZMA VURULACAK!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Süleymanlar Mahallesindeki eski Devlet hastaneleri binalarının bulunduğu kurulması planlanan Üniversite Kampusu temelinin Nisan 2020’de atılabileceği bildirildi.

Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen Aralık Ayı Belediye Meclisi ikinci oturumunda gündem dışı konuşmasında, dün (4 Aralık) Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Mustafa Çufalı ile bir araya gelerek, proje üzerinde görüştüklerini belirtti.

Söz konusu arazideki askeri alanla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur öncülüğünde belediyedeki mimarları gerekli tadilat çalışmalarını tamamladıklarını anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

"Eski hastanenin olduğu alanda ön çalışmalar tamamlandı. Avam projeleri,  belediyemizdeki mimar ekip hazırladı. Arka tarafta da mekan gelişmeye müsait. Ön tarafta 2 veya 3 fakülte yapmak üzere, idari bina, yemekhane gibi bir üniversitede bulunması gereken bütün konularda çalışma içindeyiz. Bu çalışmalarımızın önderi Sayın Valimizdir. Sayın Kaymakamımız, diğer siyasi partilerdir. İktidar partisinin İlçe Başkanı dahil olmak üzere hep beraber ortaklaşa bir çalışma sürdürüyoruz. 4 ila 6 ay arasında proje bitirilecek. Sponsorlar da bulunmaya başlandı. 6 ay sonra, Allah nasip ederse orada inşaatlara başlanmış olacak. Öğrenci sayımızın artması, fakültelerin artması Ereğli için son derece önemli. Devlet de Hükümet de bize yardım ediyor. Hepsinden Allah razı olsun.”

ERDEMİR’DEN BİR BİNA

Öte yandan, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, geçtiğimiz hafta Ereğli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” canlı yayınında, İstanbul’da hazırlanan projeleri incelediklerini, ilçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın da bir fakültenin yapılmasını kabul ettiğini açıklamıştı. Bunun yanı sıra ismi açıklanmayan bir hayırseverin de üniversite kampusu için önemli miktarda bağışta bulunacağı biliniyor.




Bu sayfayı yazdır

5.12.2019 14:24:36

Bu haber 812 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
05.12.2019 17:43:05
Hacı diyor ki;

Sayın Fikri Kapan, Ereğli'de posbıyık havuz medyası diye bir ifade kullandı, gazetecilik nereye gidiyor? Kimisinin 10 kilometreden canlı yayınlar yaptığı kimisinin farklı kimisinin Ankara'ya kendini aklamak için çırpındığı, devlet kademelerinin hiçbir birinde bir işlem yapamadığı ancak ilçede bunu kimsenin bilmediği için her meydanda dolaştığı söyleniyor, lütfen bu konuları araştırın, bimer ve cimer'e yazdığım yazılara gelen cevapları açıklayacağım




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.860

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri