(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HAYVANLAR İÇİN..!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, sahipli köpek ve kediler için ücretsiz aşı kampanyası düzenlendi. Bu arada, çatıdan düştüğü su kanalında sıkışan kedi, itfaiye ekpilerince kurtarıldı.

HAYVANLAR ÜCRETSİZ AŞILANDI

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğünce, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde düzenlenen kampanya ile ilçedeki sahipli köpek ve kediler aşılandı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, etkinliği ziyaretinde yaptığı konuşmada, Hayvanların daha doğal ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için yeni bir proje hazırladıklarını belirterek, şunları kaydeddi:

“Canların hepsine sahip çıkmalıyız. Bunun sadece sözde kalmaması lazım. Bizim veteriner grubumuz gerçekten cansiperane çalışıyor. Türkiye’deki hayvan barınaklarının en iyilerinden biri olduğunu biliyorum. Yeni bir proje için Orman Bölge Müdürlüğü’ne müracaat ettik. Hayvanların daha büyük bir park alanında dolaşması için geniş bir alan istedik. Bu projeyi hayata geçirebilirsek hayvanlar akşamları barınakta yatacaklar, gündüzleri doğada dolaşacaklar. Etrafı çitlerle çevrili alan, yine bizim kontrolümüzde olacak. Burada hayvan sahiplerini de kutluyorum. Kendi canları kadar hayvanlara da sahip çıkıyorlar.”

Başkan Yardımcısı Atilla Bulak da aşı kampanyası kapsamında ortalama 200 köpek ve kediye kuduz aşısı yaptıklarını, mikroçip takıldığını ve aşı kartı bulunmayan kedi ve köpeklere aşı kartı düzenlenerek kayıt altına alındığını bildirdi.

KEDİYE OPERASYON!

Diğer yandan, ilçedeki bir iş hanının su giderinde sıkışan kedi, Ereğli belediyesi İtfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Hacı Muharrem pasajının çatısında kedi sıkıştığı ihbarı alan ekipler, su giderine düşerek sıkışan ve ölmek üzere olduğu anlaşılan kediyi kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Belediye İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, hayvanları koruma gününde ekiplerin bir can daha kurtardıklarını belirterek “Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İtfaiye olarak bir canı daha hayatta tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kediyi tedavisi için Veteriner İşleri Müdürlüğümüze teslim ettik. Tüm hayvan severlerimizin hayvanları koruma günü kutlu olsun” dedi.




Bu sayfayı yazdır

4.10.2019 16:42:58

Bu haber 868 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.119.310

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri