(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DESTEĞİNİ SÜRDÜRECEK...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “ilçede Eğitim ve kültür arzu ettiğimiz seviyede olmayabilir ama çok iyi noktaya doğru gidiyoruz. Birçok bölgeden daha iyiyiz” dedi.

Posbıyık, üniversite sınavında ilk 10.000’e giren ilçedeki 47 öğrenci ve aileleriyle bir araya geldiği Çilek Kafe’de yaptığı konuşmada, başarılarından dolayı kutladığı öğrencilerle bağını koparmayacağını ve desteğini sürdüreceğini söyledi.

Öğrencilerin elde ettiği başarının, ‘kendi evladının başarısı kadar’ mutlu ettiğini belirten Posbıyık, şunları kaydetti:

“Bu kentten üniversite kazanan, yüksek okul kazanan gençlerimizin sayısı çoğaldıkça mutlu oluyorum. Ereğli insanı sessizdir, sakindir, saygılıdır, aynı zamanda eğitimlidir. Bunu söylediğimde aynı karşılıkları alıyorum. Eğitim ve kültür arzu ettiğimiz seviyede olmayabilir ama çok iyi noktaya doğru gidiyoruz. Birçok bölgeden daha iyiyiz. Sizler Ereğli’nin eğitim çıtasını yükseltiyorsunuz. Yarın gençlerimiz üniversiteye gidecekler, inşallah başarılı olacaklar. Üniversite demek sadece okumak değil, tarihinizi, kültürünüzü unutmayacaksınız ve gittiğiniz yerde sadece derslerinizle değil aynı zamanda sosyal olaylarla da ilgileneceksiniz. Hedef koymak çok önemlidir. İstediğiniz kadar bilgili olun, profesör olun asosyal olmak kadar kötü bir şey yok.  Arkadan gelen gençlerimize sizlerin daha iyi örnek olacağınıza inanıyorum. Ülkemizin iyi noktalara gelmesi için sizlere çok ihtiyacımız var. Belediye olarak kanunların verdiği imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz. Üniversite hayatınızda başarılar diliyorum.”

Öğrencilere başarı belgesi veren Posbıyık, birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. Müzik dinletisi de sunulan etkinlikte, öğrenci ve ailelerine yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

12.09.2019 12:48:55

Bu haber 780 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.283

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri