(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAYAN POSBIYIK ADAY!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Posbıyık, parti binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, hedeflerinin ‘önce parti’ olduğunu, bunun için de bölgeye örnek yönetim oluşturma zorunlulukları bulunduğunu söyledi.

İlçe Başkanlığına aday olan partililere saygı duyduğunu belirten Posbıyık, şöyle dedi:

“Ancak, birlik ve beraberlik içinde olmamızın partimize ve Ereğli’ye yarar sağlayacağını düşünüyorum. Ereğli ve CHP için çok önemli olan bu süreci tarihi bir sorumluluk olarak görüyorum. Ben elimi taşın altına koymaya hazırım. İki yıldır partimizin ilçede geldiği nokta hepimiz tarafından biliniyor. Zor bir süreç, bu süreci atlatmak için sizin de desteğinize ihtiyacım var. Hep birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz, karar alma süreçlerinde birlikte olacağız. Partimizin ilkeleri doğrultusunda açık, saydam ve denetlenebilir bir yönetim için adayım. Hedefimiz önce partimiz olmalı. Bütün bölgeye örnek bir parti yönetimi oluşturmak zorundayız. Bu süreçte partililerin desteğini bekliyorum."

CHP’ye Kayyım atanan İsmail Fota da, Posbıyık’a başarı dileğinde bulundu. Bu arada, ‘ağabey’ arayışları olduğu bilinen CHP’de Bayan Posbıyık’ın adaylığının açıklaması ardından, “ağabey olmadı, abla oldu” yorumları yapıldı.

20 Ağustos’ta yapılması kararlaştırılan CHP Olağanüstü İlçe Kongresi öncesi Ali Kocamanoğlu adaylığını açıklamıştı. Önceki Dönem İlçe Başkanları Sertan Ocakcı, Sevdekar Aras’ın da önümüzdeki günlerde adaylıklarını açıklamaları bekleniyor.




Bu sayfayı yazdır

10.08.2019 10:44:00

Bu haber 1220 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.443

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri