(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KARTAL’DA İSTİFALAR!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Beşiktaş Taraftarları Derneği’nde üye istifaları yaşandığı bildirildi.

Münferit Kartallar başlığı altında yapılan yazılı açıklamada, 116 yıllık geçmişi bulunan Beşiktaş’ın farklı dil, din ve kültürden insanları kucaklayan bir aile olduğu belirtildi.

Söz konusu camiayı kulüp yada dernek düzeyinde temsil eden en üst düzey yetkilinin dahi siyaseti “Üyesi bulunduğumuz Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneğinin, özellikle son 3 yılında Beşiktaş’ımızı ilçemizde temsil eden bir kale olmak yerine gerek sivil toplum kuruluşları gerekse dernek, vakıf benzeri kuruluşları ile yapılan aşırı iç içe faaliyetler ve bunların sanki bir ‘arka bahçesi’ gibi hareket etme nedeniyle, Derneğin kuruluş amacının dışına çıktığına üzülerek şahit olmaktayız.

Son olarak dernek başkanının bir spor derneğinin başındayken siyasete atılması (ki kişilerin hayat biçimi kendilerini ilgilendirir) ancak buna rağmen Başkanlık koltuğundan ayrılmaması olayın en vahim halini almasına sebebiyet vermiştir.

ORADA ‘BEŞİKTAŞLILIK’ BİTMİŞTİR

Beşiktaş çok büyük bir güçtür. Bu güç bazen kişileri hayal dahi edemeyeceği makam ve mevkilere taşıyabilecek büyüklüktedir. Ancak bu makam ve mevkiler siyasi bir bayrak çatısı altında ise işte orda ‘Beşiktaşlılık’ bitmiş, ‘particilik’ başlamış demektir. Herhangi bir siyasi parti bayrağını, Beşiktaş bayrağıyla bırakın yan yana dalgalanması aynı cümle içerisinde dahi yer almasına sebebiyet vermek ise Beşiktaşlılık duruşuna aykırıdır.

KİMSENİN ADAMI OLMAYACAKSIN!

Dernek yönetim kurulu arkadaşlarımıza defaten sözlü olarak bu konuyla ilgili duyduğumuz sıkıntıları bildirmemize ve aradan geçen bunca zamana rağmen ne yazık ki çözüm odaklı bir netice alınmadığını ve aynı zamanda alınamayacağını da gözlemlemiş bulunuyoruz. Kısa zamanda değişmeyecek bu zihniyet ile Beşiktaş’ımızın adının kişilerin gölgesinde kalacağına inandığımızdan, son olarak rahmet ve minnet ile andığımız Süleyman Seba başkanımızın dediği gibi; ‘Beşiktaş’a hizmet etmek istiyorsanız, kimsenin adamı olmayacaksınız’ sözünü benimseyerek Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği üyeliğinden toplu olarak istifa ediyoruz.”

Haberde yer almayan istifaya yönelik sayıyı sorduğumuz eski üyeler, istifa edenlerin sayısının 50’ye yaklaştığını, bu sayının da artacağını ileri sürdüler.




Bu sayfayı yazdır

31.07.2019 16:49:52

Bu haber 2490 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
31.07.2019 17:24:13
Sadece Beşiktaş diyor ki;

Yazık güzelim dernek zamanla ne hale geldi. Hiçmi kalanların suçu yok, hepmi gidenler suçlu. Siyasetin bir spor derneğine bulaşması ne demek? Neden bukadar hırs? İstifa edenleri parti gözetmeksizin tebrik ediyorum duruşlarından dolayı...
31.07.2019 17:03:16
Cem diyor ki;

Bu arkadaşlar boşuna uğraşıyor orası zaten Beşiktaş lılar derneğimiydi




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.681

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri