(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜLKEDE VE EREĞLİ'DE...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Ereğli İçin Mücadele Platformu” Sözcüsü Niyazi Özcan, ülkede ekonomik sıkıntı yaşandığını, bunun ilçede de “ciddi anlamda” hissedildiğini bildirdi.

Özcan yazılı açıklamasında, ilçedeki bir çok esnafın siftah yapmadan evine borçlu gittiğini iddia etti.

Yaşananlar karşısında susmayacaklarını ileri süren Özcan, şunları kaydetti:

“Şuan Zonguldak’taki siyasiler ve yöneticilerimiz maalesef Ereğli’yi  kendi kaderi ile açıkça baş başa bırakmışlardır. Buna İlçedeki siyasilerde dahildir . Çok acı bir gerçektir ki; halkın tek umudu yine kendisidir. Ellerine mikrofon aldıklarında dakikalarca nutuk atanların, İlçede yaşanan sorunların çözümü noktasında hiçbir adım atmamalarını halkımızın takdirine bırakıyoruz. Halkın seçtiği Milletvekilleri artık Ereğli halkına yüzlerini dönsünler, Maaşlarının hakkını versinler. İvedilikle iktidarı, muhalefeti başka illerde olduğu gibi Ereğli menfaatleri için bir seferde olsa bir araya gelebilsinler.”

ERDEMİR GÖZBEBEĞİMİZ AMA..!

Niyazi Özcan, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (Erdemir) kurulu bulunduğu ilçenin “Gözbebeği” konumunda olduğunu savunarak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Sadece İlçemiz değil bölgemizin ve ülkemizin can damarı olan Erdemir’in uygulamaları ve keyfi politikaları karanlığın ötesinde yıkıma getirmektedir. Bu zamana kadar İlçemizdeki siyasetçiler ve bürokratların bir bölümü Erdemir’e yakınlarını yerleştirme kaygısından başka bir iş yapmamışlardır. Erdemir’e sadece eleman yerleştirme gözüyle bakıldığı için Erdemir ile ilgili yapılan haksızlıklara sessiz kalınmıştır. Susmayacak, haksızlıkları sadece Ereğli değil bölgenin hatta Ülkemizin gündemine taşıyacağız.”




Bu sayfayı yazdır

30.07.2019 16:19:56

Bu haber 1004 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
31.07.2019 11:03:00
naklıyecı diyor ki;

sayın nıyazı özcan bır konuya acıklık getırmısın aslan keleş beyın ereglı lımanına bosaltma yapılacak olan gıda yuklerııle ılgılı bu gıda veya narencıye neyse bu yuklerı kım tasıyacak nasıl olacak
31.07.2019 08:39:29
Semir Akça diyor ki;

Kim bu ÖZCAN denen arkadaş ? Habire kendi işleri için bağıran değil mi? Ne oldu hangi işi alamadı yine ? Saç mı vermedi Erdemir ?




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.836

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri