(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BOZHANEYE YAKIŞTI!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Rotary Kulübü bünyesindeki Interact Kulübü’nce, Bozhane mevkisine dikilen mini saat kulesinin açılışı yapıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kulübün 2018-2019 Dönem Başkanı lara Damgacı döneminde yapılması kararlaştırılan saatin, çok güzel ve yerinde olduğunu söyledi.

POSBIYIK: BANA PROJE İLE GELİN

Bu vesileyle başta Lara Damgacı olmak üzere üyelerini kutladığını belirten Posbıyık, şöyle dedi:

“Ne talep ettiklerini ve ne istediklerini bana çok güzel şekilde ifade ettiler. Ben ilçede hep sosyal olayların olmasını istiyorum ama bu tür sosyal olayları yaparken bir projeden bahsedilmeli, bütçesini ortaya koymalı ve yazılı olarak bana getirmeleri gerekir. Lara ve arkadaşları da bana gelerek ne yapmak istediklerini anlattılar, projelerini ortaya koydular. Ve olması gereken şekilde de taleplerini yaptılar. Çok zaman geçmeden de taleplerini yerine getirdik. Ben, çalışkan ve gelecekte Türkiye’yi yönetecek olan arkadaşlarımı bu faaliyetlerinden dolayı kutluyorum. Bu faaliyetleri ile de, her şeyi yapabileceklerini ifade etmiş oldular.”

DAMGACI: KALICI ESER BIRAKMAK İSTEDİK

Önceki Dönem Başkanı Damgacı da, saatin akıbeti ve etkinlikleri ile ilgili Posbıyık’a bilgiler vererek, şunları söyledi:

“Saatin geçtiğimiz Haziran’da teslim edilmesi gerekiyordu. Ancak, saatin üretildiği İstanbul’daki fabrikada çıkan yangın sebebiyle geç gelebildi. Biz ise görevimizi Temmuz ayı başında yeni arkadaşımıza devretmiştik. Elbette insan sağlığı her şeyden önemli gelir. Geç olsa da saatimiz şu an elimizde. Bu saat, yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ve emeklerimizden oluşan -sağ olsun Rotaryen Emin Damgacı saatimizin yapımının büyük bir kısmına sponsor oldu- bir eser. Görevimizi devrederken, Ereğlimize de kalıcı bir eser bırakmak ve Ereğli halkına yararlı bir şey olsun istedik. Size de projemizi hayata geçirmemizi sağladığınızdan dolayı gerçekten can-ı gönülden teşekkür ediyoruz.”

HAVAYA BALONLAR BIRAKILDI

Posbıyık, Interact kulübü üyeleri ile birlikte saat kulesi önünden hava mavi balonlar bıraktılar. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aykut Ateş, UR 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Murat Turan, 31. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Muhittin Dikmen, rotaryenler eşleri, Interact Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Zeynep Efe’nin de yer aldığı programda, Çilek kafe önünde hazırlanan stantlarda davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

30.07.2019 15:09:04

Bu haber 1290 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.08.2019 11:40:07
samet diyor ki;

bir saat te bu kadar reklam bırde içme suyunda indirim yap, posbıyık bır de arka sokaktaki garıban sevınsın varsa yoksa sahil tamam artık 20 sene ekmegını yedın bir proje yap görelım bekliyoruz




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.525

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri