(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR SÜREDİR TADİLATTAYDI...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, BP Balcılar Petrol’de, hizmet kalitesini artırarak ürün satışına başlandığı bildirildi.

Şirket Yöneticisi Önder Savaş, Devrek yol ayrımındaki Akaryakıt istasyonunda müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bir süredir tadilat çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

BP kalite standartlarının da göz önünde tutularak 3000 metrekare açık alanda sürdürdükleri çalışmalar sonucunda toplam 40 aracın akaryakıt alabileceği koşullarda hizmete başladıklarını anlatan Savaş, şöyle dedi:

BP OTOGAZ HİZMETİ DE BAŞLADI

“Uzman ekip tarafından hazırlanan proje doğrultusunda sürdürdüğümüz çalışmalarda, istasyonumuzu aynı anda 32 araca benzin ve dizel akaryakıt verebilecek kapasiteye çıkardık. Bunun yanı sıra aynı anda 8 araca da ‘BP Otagaz’ hizmeti sunuyoruz.

Toplamda 40 tabanca ile akaryakıt satışını sürdürdüğümüz istasyonumuzda, gerek BP kalite ve standartları, gerekse Sanayi Bakanlığı ölçümlerinde ürün satışı yapıyoruz.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...

Müşteri hizmetleri kapsamında; geniş alış veriş merkezimiz, bay-bayan abdesthane ve mescitler, günün koşullarına uygun bay-bayan ve engelli WC’ler, de hizmete girdi. Yakın zamanda ise dünya markası bir kahve firmasının ürünlerin de market bölümümüzde müşterilerimize sunacağız. Yine açık alanda aynı anda yaklaşık 10 araç yıkama yapabilecek.

BP Balcılar Petrol olarak, sektöre girdiğimiz ilk günden itibaren gerek müşteri hassasiyetimiz, gerekse toplumsal hizmet anlayışımız aynı şekilde devam edecektir.”




Bu sayfayı yazdır

20.07.2019 16:50:15

Bu haber 6409 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.941

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri