(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DUALAR EDİLDİ, İKRAMLARDA BULUNULDU...

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı İlçelerii ile Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesinde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Ereğli Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte, mezarlıklardaki Şehitlikleri ziyaret etti.

Mezarların karanfil bıraktıkları şehitler için Kur’an-ı kerim okutularak dualar edilen etkinliğin ardından şehit aileleri ile gazileri ziyaret eden protokol üyeleri şehitleri bir kez daha rahmetle anarken, gazilere sağlıklı yaşam dileğinde bulundular. Ziyaretlerde, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile bazı kaymakamlık daire müdürleri de hazır bulundu.

ALAPLI’DA 15 TEMMUZ

Alaplı’da da belediye tarafından Merkez Camisi’nde Mevlid-i Şerif okutuldu, yaklaşık bin kişiye etli plav ikramında bulunuldu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde, demokrasi dışı bu girişimi bir kez daha nefretle kınadığını belirterek, şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.’ Demokrasi ve Cumhuriyet vazgeçilemez unsurumuzdur. Bu vesileyle 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, tüm gazilerimizi de minnetle anıyorum.”

Etkinliğe, Alaplı Kaymakam Vekili Emirhan Arıkan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, İYİ Parti İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan, sivil toplum kuruluşları ve daire müdürleri katıldı.

GÜLÜÇ'TE KUR'AN OKUTULDU

Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belde Belediyesince de, 15 Temmuz dolayısıyla camide Kur’an-ı Kerim okutuldu.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı mesajında, “Vatanı uğruna canını hiçe sayan Kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan Gazilerimize ise sağlıklı günler dileriz” dedi.

Etkinliğe, belde halkı ile kuran kursuna giden öğrenciler katıldı.




Bu sayfayı yazdır

15.07.2019 17:04:02

Bu haber 1059 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.684

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri