(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER YERDEN GELEN VAR!

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli belediyesi uhdesindeki plaj tesislerinde çevre illerden günübirlik gelen aileleri misafir ettiklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, halkın rahat bir ortamda denize girebilmesi, dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi için plaj tesislerinde tüm hizmetleri sunduklarını belirtti.

Söz konusu tesislerde, Batı Karadeniz Bölgesinde, ‘en güzel hizmetlerin sunulduğunu’ anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

“Düzce’den, Akçakoca’dan, Zonguldak’tan, Bartın’dan günübirlik gelenler var. Plajımız tıklım tıklım. Yol kenarlarında artık park edecek yer yok. Vatandaşlar araçlarını Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yoluna kadar park ediyorlar. Çift sıra parklar oluşuyor. Temizlik ekibimizden, cankurtarana kadar halkımızın plajda ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerine getiriyoruz. Halkımızın rahat bir sezon geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

Belediye plajı bu haldeyken hemen yanı başındaki Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Plajı’nın kapalı olması düşündürücüdür. Bu, Ereğli halkını cezalandırmaktır. Ereğli’nin güzelliklerini, doğasını, denizini, Ereğli halkından kaçırmaktır. Biran evvel Erdemir Plajı Ereğli halkının kullanımına açılmalıdır.”




Bu sayfayı yazdır

10.07.2019 18:31:14

Bu haber 1253 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
12.07.2019 14:33:59
EREĞLİ diyor ki;

Erdemir bu kent insanına borçludur. Erdemir Ereğliye sosyal anlamda yatırım bakımından borçludur. Kırlettıgı hava, sebep olduğu hastalıklar ve dahası... Plaj kapatmak, sinemayı kendi tekeline almak, futbol sahasını kapatmak ne demek... dünya üzerinde boyle bır uygulama yok. Erdemir bu kente borcunu odemesi gerekir. lojmanları mahvettıler. Sosyal anlamda bu kente kattıgı hıc bırsey yok. bence ereğli halkı bu konuda gereklı calışmayı yapmalı.Yabancı bır kurulus erdemırı alsaydı ınanın daha faydalı olurdu. en azından sosyal anlamda ereglıye destek olurlardı. erdemırın bu sehre bu kazancı ıle her 3 yılda bır okul yapması lazım.oyak bır unıversıte acsın ereğlıye. bunu borçlu bu kente.tum branslarda sporcuyu desteklemesı lazım.
11.07.2019 22:09:35
Gonca derin diyor ki;

Erdemir plajinin kapalı olmasi gerçekten komik..önce sinemayı kapattılar. ..Lojmanları yıktılar şimdide plaj...yazıklar olsun..




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.128.318

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri