(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POSBIYIK: TEŞEKKÜR EDECEKLER

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye başkanı Halil Posbıyık’ın, sahil bandında seyyar tezgah açan el işi ürün satıcılarının tepkilerine üzüldüğü bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, göreve geldikten sonra halkın da talep ve beklentileri doğrultusunda Sahil bandında yeni düzenlemeler yaptıklarını belirtti.

Bu kapsamda, seyyar satıcıların belli noktaya toplandığını, el işi ürün seyyar satıcılarına da Bohzane-Polisevi arasında yeni satış stantları yaptıklarını anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

 yeni yer yaparak sahip çıktığını belirtti.

“El işi ürün satıcılarına belediye başkanı olduğum ilk günden itibaren sahip çıkan benim. Kendilerine sahilden yer gösterdim. Çarşı merkezde sigortasını, vergisini veren takı dükkanlarının tepkilerine rağmen kendilerine sahilde yer açtım. Orada sıcağın altında bekliyorlardı. Şimdi ağaçların gölgesinde daha modern yaptırdığımız eşyalarını da koyabilecekleri dolapların bulunduğu yeni stantlar yaptırarak yer gösterdik. Kendilerinden teşekkür beklerken, basına yansıyan bazı demeçlerine üzüldüm. El işi satıcılarının aramıza nifak sokmak isteyenlerin oyunlarına gelmeyeceğine inanıyorum. Yeni yerlerine taşındıklarında göreceksiniz bize teşekkür edecekler.”

EYLEM YAPMIŞLARDI

Söz konusu Sahil bandındaki el işi ürün seyyar satıcıları, belediyenin gösterdiği yeni yerdeki stant sayısının azlığından ve küçüklüğünden şikayet ederek, Başkan Posbıyık ile Beledile Meclis Üyesi Yaşar Balcı’nın ‘kendilerin esahip çıkmadığı’ gerekçesiyle tepki göstermişlerdi.

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLA;

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=391074

 




Bu sayfayı yazdır

27.06.2019 12:26:08

Bu haber 1890 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
29.06.2019 21:33:15
Erhan diyor ki;

Komple kaldır iyilik yaramaz




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.410

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri