(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İKİ ZİYARET DE ÖNEMLİYDİ

Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a ziyaretlerde bulunulduğu bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamalara göre, İlçede yeniden oluşan Kent Konseyinde Başkan Gökhan Günay, desteklerinden dolayı Posbıyık’a teşekkür etti. Günay, bundan sonraki süreçte, belediye ile iş birliği içinde çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Posbıyık da, Günay ve yönetimine başarı dilediği konuşmasında, Belediye olarak Kent Konseyine, yardımların süreceğini ifade etti.

EKO-TİM GELDİ!

Günün bir diğer ziyareti ise Cumhuriyet Orta Okulu’ndaki “Eko-Tim” Projesi kapsamında oluşturulan ekip Başkan Posbıyık’ı ziyaret etti.

Okulun Müdür Yardımcısı Salih Uslubaş, Türkçe Öğretmenleri Ahmet Cakcak veSelcan Uzunel nezaretinde gerçekleşen ziyarette, Posbıyık’a, “Eko Tim Projesi” hakkında bilgiler aktarıldı.

61 ülkede uygulanan  ve çevre dostluğunun ön planda olduğu 2 yıllık planlama  içeren ve sonucunda ilgili okulların “Yeşil Bayrak” ile ödüllendirildiği projeye Cumhuriyet Ortaokulunun bu yıl başvuru yaptığı anlatılan proje ile ilgi Posbıyık da, çevre duyarlılığından dolayı ekibi kutladı, başarılar diledi.

EKO-TİM NELER YAPTI?

Diğer yandan, Cumhuriyet Ortaokulunda ilgili projenin planlanması çerçevesinde “ Geri dönüşüm ve Atık “ konusu üzerine çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Bu çalışmalar kapsamında, Perşembe günleri atık kampanyası düzenlenen çalışmalarda, Çevre dostu okul bilincinin yerleşmesi adına veli, öğretmen ve öğrencileri kapsayan çeşitli yarışmalar yapıldı.

Karbon ayak izi çalışmaları gerçekleştirerek doğaya ve çevreye verilen zararın ‘istatistiksel’ olarak değerlendirip önlem alma çalışmaları başlatılan projede, ‘Eko Bahçe’ çalışmalarını başlatıp çocukların doğa ile iç içe olmalarının sağlanmasına çaba harcandı.

Bu ve benzeri bir çok çalışma ile hem çevre bilincinin güçlenmesini sağladı, hem de gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakma çalışmalarına başlandı.




Bu sayfayı yazdır

24.06.2019 17:52:52

Bu haber 1082 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.879

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri