(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GELENEK SÜRDÜ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları’nda çalışan formen ve teknisyenlerden oluşan Erdemir Formenler ve Teknisyenler Derneği yönetiminde, iftar etkinliği düzenlendi.

Dernek lokalinde gerçekleştirilen program, okunan ilahiler ardından akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı.

Erdemir Formenler ve Teknisyenler Derneği Başkanı Mustafa Gökçay, etkinliğe ilişkin yaptığı konuşmada, Ramazan Aylarının, İslam Alemi’nin en önemli zamanları arasında olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bu aylar, Müslümanların dini vecibelerinden birini daha yerine getirmelerinin yanı sıra, toplumsal kaynaşma, dayanışma ve paylaşmanın en üst noktalara çıktığı dönemlerdir. Biz de dernek olarak gelenekselleştirdiğimiz iftarlarımızda, her ne kadar çalıştığımız şirketimizde bir aradaysak bile, daha çoğumuz birlikte oluyoruz. Bu vesileyle; iftarımıza katılan başta Sayın Erdemir Genel Müdürümüz Salih Cem Oral olmak üzere, genel müdür yardımcılarımıza, direktörlerimize, kardey dernek başkanlarımıza ve siz üyelerimiz ile ailelerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah Kabul etsin.”

Dernek iftarına Genel Müdür Oral’ın yanı sıra, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, Atölyeler Direktörü Aydın Duman, Soğuk Haddehaneler Direktörü Aydın Kiraz, Sıcak Haddehaneler Direktöre Sinan Bozkurt, Erdemir Mühendisler Derneği Başkanı Bülent Pehlivan, Erdemir Teknikerler Derneği Başkanı Gürkan Çaylı, Ünite müdürleri, mühendisler ve dernek üyesi formenler ile teknisyenlerin katıldığı iftarın ardından, dernek bahçesinde çay içilerek sohbetlerde bulunuldu.

Genel Müdür Oral’ın, iftar sırasında ve avluda işçilerle görüş alışverişinde bulunması dikkat çekti. Bazı işçiler ise Oral ile selfie yapmayı ihmal etmedi.

FOTOĞRAFLAR YÜKLENİYOR… AZ SONRA..




Bu sayfayı yazdır

23.05.2019 13:04:33

Bu haber 1873 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.075

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri