(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MUTLU OLDULAR, MUTLU ETTİLER...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Beldedeki 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Salonu’nda, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Şubesi ile Ereğli Özel Eğitim Meslek Okulu’nu,ortaklaşa düzenlenenetkinlikte Saygı Duruşunda bulunuldu, aynı anda işaret dili ile icra edilerek İstiklal Marşı okundu.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu ve Okul Müdürü Ziya Babal’ın, günün anlamına ilişkin konuşmalar yaptığı programda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ereğli Özel Eğitim Meslek Okulu tanıtım videosu izletildi.

Ereğli Özel Eğitim Meslek ve Ereğli Özel Uygulama Okulu öğrencilerinin, “Gülümse Hayata” isimli drama gösterisi izleyenlerce alkışlandı.

Oyunda rol alan öğrenciler, kuliste ise oyuna hazırlayan öğretmenleri Hatice Yüksel Rehber Öğretmen, Sibel Aksoy,  Selim Vatan, Firdevs Özeren ve Müslüm Yıldız’a sarılarak, “Başardık öğretmenim, emeğimizin karşılığını aldık” diyerek sevinç gösterilerinde bulundular.

Özel çocuklar tarafından çiçek ile karşılanan Vali Bektaş, beraberinde Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur ve protokol üyeleri ile birlikte okulu gezmesi ile tamamlanan etkinlik sonrası, Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu'na geçerek, “Robotik Kodlama Atölyesi”nin açılışını da yaptı.




Bu sayfayı yazdır

14.05.2019 15:15:40

Bu haber 1268 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.907

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri