(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DİĞER İKİSİ AYNEN DEVAM...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, Sahil Bandında Belediye tarafından işletilen kafelerden birinin ihale yoluyla özelleştirileceği bildirildi.

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, son günlerde basında, sosyal medyada ve kamuoyunda, “Belediyenin işlettiği 3 çay bahçesi özelleşiyor” iddialarının doğru olmadığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“02 Mayıs günü gerçekleştirilen Ereğli Belediye Meclis toplantısında gündem dışı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık, Ereğli Belediyesinin zarara uğratılmasının sebepleri ile yeniden ayağa kaldırma çalışmaları kapsamında yapılması gereken konularda örneklemelerde bulunmuş, Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sahil Cafe’nin zarar ettiği halde yaz döneminde yeni ilave personel talebinde bulunduğunu bildirmiştir.

Aynı toplantıda, Sahil Cafe’nin yeni ilave personel talebi karşılanamayacağı için Kdz.Ereğli halkına daha iyi hizmet sunabilmesi adına taşınmazın 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince 10 yıllığına kiraya verilmesi Belediye Meclis Üyelerinin onayına sunulmuştur.

Yapılan oylama sonucu Belediye Meclis Üyeleri, Sahil Cafe’nin Kdz.Ereğli halkına daha iyi hizmet sunabilmesi için kiraya verilmesini oy çokluğu ile kabul etmiştir.

Kamuoyunda bilgi kirliliğine yol açan, bazı basın yayın organları ile sosyal medyada yer alan ‘Belediyenin işlettiği tüm sosyal tesisler özelleşiyor’ iddiaları, yukarıdaki karar gereği gerçeği yansıtmamaktadır.

Belediye meclisinde alınan karar sadece Sahil Cafe için geçerlidir. Diğerleri için geçerli değildir. Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyette bulunan Su Ürünleri ve Çilek Cafe halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına devam etmektedir.”




Bu sayfayı yazdır

7.05.2019 09:45:56

Bu haber 1828 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
09.05.2019 12:17:44
resul diyor ki;

arkadaş şimdi bu millet tank palet fabrikası satılır ses çıkarana hain der, koskoca erdemir devletin elinden bedavaya çıkar kimseden ses yok, türk telekom, bankalar, şeker fabrikaları vs vs vs satılır kimseden ses yok, şurda kıçı kırık bir çay bahçesi özel işletmeye verilir hobaaaa, la bi gidin hava alın beyninize oksijen gitsin ya
07.05.2019 20:24:38
huzun diyor ki;

anlaşılan kardeşine geri vereceksin. memlekette iyi kalmamış.ne zararı iğne atsan yere düşmüyor.
07.05.2019 10:17:35
Ereğli li diyor ki;

Niye sahil kafe




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.128.478

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri